За вікном панує останній місяць осені-2020. І він вже показав різноманітність настроїв - від похолодання з дощами і снігом до справжнього "бабиного літа".

Читайте Знай в Google News!

Згідно з прогнозами народного синоптика Володимира Деркача, листопад нас ще здивує температурними перепадами і "бабиним літом". Температурні гойдалки будуть до самого кінця року.

Погода // Іnstagram

За словами синоптика, в першій половині листопада погода все ще буде теплою. "Бабине літо" продовжиться до середини місяця, після чого очікується істотне похолодання.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

У другій половині листопада над Україною запанують дощі зі снігом. Холод протримається кілька днів, після цього знову слід чекати потепління.

погода в Україні, фото pxhere

Деркач зазначив, що третя декада листопада відзначиться морозною погодою, але заморозки можна чекати в основному в нічний час доби. В цілому вже буде прохолодніше.

А ось грудень порадує українців "зимовим" бабиним літом. Незважаючи на те, що настане грудень, градусники покажуть плюсову температуру, іноді навіть можливі дощі.

Грудень розпочнеться з незначного зменшення температури, за прогнозами синоптиків. Але після українці побачать що таке "зимове бабине літо", коли буде досить тепло для такої пори року.

Кінець грудня готує несподівану і теплу, аномальну для зими погоду. Лише за декілька днів до Нового року прогнозуються невеликі морози і сніг. Так що є імовірність зустріти Новий рік-2021, якого всі з нетерпінням чекають з морозами і снігом.

Народний прогноз погоди

10 листопада вшановується пам’ять святої Параскеви П’ятниці. З цього дня починали м’яти, тріпати і готувати льон для пряжі. Погоду передбачали, як не дивно, комарі: якщо 10 листопада їх ще можна було побачити, то зима обіцяла бути м’якою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, діставайте санки і теплий одяг: синоптики ошелешили українців прогнозом до кінця осені.

Як повідомляв Знай.uа, зима здивує українців аномалією - такого ще не було.

Знай.uа писав, сніговики з бруду або справжня зима: українцям розповіли, чого очікувати від погоди найближчим часом.