Традиція робити покупки у Чорну п'ятницю, коли пропонуються суттєві акції та знижки, прийшла до нас із Америки. І сьогодні в Україні та Європі також влаштовуються розпродажі. Дізнайтеся, коли починається та закінчується Чорна п'ятниця у Києві та інших містах країни? Знайомтеся із найкращими пропозиціями та лайфхаками інтернет-магазинів 2020.

Найкрутіший осінній шопінг 2020

Чорна п'ятниця припадає цьогоріч на 27 листопада. Однак початок шопінгу в багатьох містах (Америка, Україна, у Європі) різний. У кожному інтернет-магазині свої розпродажі та свій час початку/закінчення мега-акцій.

Для США ця дата дуже важлива, оскільки у світі шопінгу відбувається справжній ажіотаж. У Америці розпродають багато товарів повним ходом. У нас в Україні з кожним роком усе більша кількість магазинів намагається зробити великі знижки. Інші радують хоча б незначними.

Погодьтеся: якщо який-небудь продукт вартістю, наприклад, 100 доларів пропонується вам зі знижкою 70%, тоді ж і жити стає веселіше? Тож осінні розпродажі Чорних п'ятниць стають у нас усе більш популярними.

Ми називаємо «Чорні п'ятниці» у множині, хоча дата одна - 27 листопада, оскільки акції та знижки діють не тільки безпосередньо 27-го числа, а й практично весь тиждень. А то й більше - хтось починає робити невеликі знижки уже 1 листопада, 11-го або 16-го.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Період, коли за продукцію можна заплатити у багато разів менше, дуже привабливий для покупців. Між іншим, Чорна п'ятниця пов'язана із американським Днем Подяки. Свято відзначається у США у четвертий четвер листопада. У 2020 році це буде 26 листопада. Дата, безумовно, одна із найбільш важливих у числі сімейних американських свят.

Свято знаменує початок довгоочікуваних привабливих пропозицій. У різних інтернет-магазинах уже за кілька днів до 26 листопада анонсуються лояльні програми знижок. У Америці розпродажі починаються найчастіше із позначки у 10%. І щодня їх збільшують.

Таким чином, у США у 2020 році Чорна п'ятниця почнеться ще із 23 листопада. І закінчиться 29 числа. Деякі магазини у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові й т.д. обіцяють, що почнуть робити знижки ще 16 листопада. Наприклад, Kasta.ua повідомляє, що їх дати проведення розпродажів - це проміжок із 16 по 27 листопада.

Їх покупці зможуть оцінити по 100 нових акцій кожен день. І вигідно купити товари за грандіозним знижками - 70%, 80%, 90%. Асортимент товарів напередодні новорічно-різдвяних свят буде надзвичайно широкий.

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Знайомтеся із найбільш оптимальними пропозиціями у нас в Україні. Дізнайтеся, які інтернет-магазини значаться у числі найпопулярніших? Адже вже дуже скоро почнеться проводитися розпродаж. І сьогодні ви можете познайомитися із привабливими пропозиціями найкрутішого осіннього шопінгу.

Культові бренди, максимальні знижки в Україні

Магазин Kasta.ua повідомляє, що в Чорну п'ятницю буде запропоноване для розпродажу взуття: чоботи, черевики, кросівки. Представлені за знижками бренди - Nike, UGG Australia Timberland і т.д.

Крім цього, за привабливими цінами будуть реалізовуватися теплі куртки, пальто, пуховики фірм Reima, Columbia, The North Face і т.д. А також модні костюми, сукні та кофти Mango, Oodji, H&M та ін.

До речі, список віртуальних і реальних магазинів, що пропонують знижки до Чорної п'ятниці, щорічно зростає. У якому із магазинів обирати «найсмачніші» рішення, вирішувати виключно вам. Головне - не пропустити початок розпродажів і найвигідніші пропозиції.

Щоб привернути до себе більшу кількість користувачів, Kasta пропонує завантажити додаток і отримати більше переваг. Тоді покупці зможуть оцінити найкращі акції із найбільшими знижками. І час старту акцій для всіх категорій товарів буде на 15 хвилин раніше. У цьому магазині вже наступний тиждень обіцяє бути «гарячим».

Головна розпродаж року проводиться і у магазині Allo. У цьому інтернет-магазині можна буде придбати зі знижками смартфони та інші гаджети, а також аксесуари до них. Щоб одними із перших отримати доступ до розпродажу, інтернет-магазин рекомендує зареєструватися у спецформі на сторінці. Кількість товарів по акціях буде тут обмежена.

Тут також пропонують реєструватися у додатку «Алло», щоб активувати «крутобонусну програму Алло-Гроші». Користувач отримує 200 грн. у подарунок на рахунок для покупки гаджета. Час початку розпродажу в «Алло» обмежений - у ніч із 26 на 27 число.

Нові тренди за привабливими цінами будуть представлені на Bonprix.ua. Тут можна обрати одяг для милих дам, сильної половинки, дітей. А також підібрати товари для будинку: покривала, текстиль, килими, фіранки, постіль, скатертини, рушники, подушки, чохли, ковдри тощо. Знижки тут будуть представлені у різному ціновому сегменті. Наприклад, постільна білизна зі знижкою 46% та 50%: 479 грн. замість 899 грн. або 319 грн. замість 649 грн. і т.д.

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

У інтернет-магазині Аnswear сподобається влаштовувати шопінг тим, хто любить модні тенденції від провідних брендів. Адже тут представлена брендовп продукція – одяг європейського рівня: взуття та аксесуари від провідних світових лейблів.

Інтернет-магазин пропонує увазі споживачів понад 300 брендів. До речі, цей ресурс отримав визнання у мільйонів клієнтів у Європі. Аnswear демонструє успішний досвід роботи в Чехії, Польщі, Болгарії, Румунії, Словаччині, Угорщині. Тож приєднуйтесь до покупок і будьте у тренді!

Топ-10 магазинів вигідних цін

У Всесвітній павутині є інтернет-видання, які представляють список найкращих віртуальних магазинів, які будуть брати участь у розпродажах. У деяких із них товари розпродаватимуться доти, поки не продадуться найбільш затребувані.

На веб-ресурсі Blackfriday-ukraine.com.ua можна знайти перелік кращих інтернет-магазинів в Україні на Чорну п'ятницю 2020. У їх числі - Антошка, Shonada, Gearbest, Eobuv, Sportmaster, Yves-rocher, Chicco, Book, Zakaz, Bigl, Intertop, Otto-trade, Banggood, GAP, Hillary-shop, Lacoste та багато інших.

До топ-10 магазинів вигідних цін по Чорним п'ятницях в Україні входять:

  • Розетка. У популярній Розетці покупці зможуть придбати акційні товари із 25 по 29 листопада. Щоб отримати доступ до знижок раніше всіх, пропонується оформити підписку premium або зареєструватися у мобільному додатку.

Втім, тут досить часто буває розпродаж різних категорій товарів. У так звану Чорну п'ятницю протягом 5 днів пройде розпродаж. Будуть представлені знижки на побутову техніку, товари для оселі, деяку дитячу продукцію, одяг та взуття, автотовари тощо. Тож стежте за пропозиціями, купуйте потрібні товари й економте.

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

  • Aliexpress. Інтернет-видання обіцяє різні знижки. Асортимент товарів тут надзвичайно широкий: від одягу до автомобілів та мотоциклів. Знижка на побутову техніку буде до 50%. Мамам та дітям пропонують наповнювати кошик товарами зі знижками до 80%. Комп'ютерну та офісну продукцію можна буде придбати зі знижками до 60%.
  • Eldorado. Тут пропонують «закупитися по-чорному», починаючи ще із 1 листопада. І пропонують «холодний розрахунок» - знижки на холодильники до 20%. На акційні товари бренду Philips - до 20%. На навушники - до 44%, на смартфони - до 32%, на вбудовану техніку - до 20%, на кухонні комбайни та кавомашини - до 34%.
  • Lamoda. У цьому інтернет-магазині представлена продукція для всієї родини. Тут можна підібрати одяг дорослим та дітям. Пропонується не чекати 27-го числа та почати купувати товари по-чорному вже 11-го листопада. У день шопінгу обіцяють знижки до 75%. Тож починайте полювати за популярними брендами уже в цю середу.
  • Фокстрот. Проходить Чорна п'ятниця і у магазині Фокстрот. Тут пропонують увірватися у найграндіознішу подію рок, Black Friday 2020, та придбати за привабливими цінами телевізори, мобільні телефони, смартфони, пральні машинки, холодильники, ноутбуки, пилососи, духові шафи, мультиварки.
  • Xiaomi обіцяє великі розпродажі в Чорну п'ятницю. Знижка повинна стартувати 27 числа в 00:01 та закінчиться у цьому інтернет-магазині о 23:59. Тож учасникам розпродажі надається мінімум часу, щоб встигнути зробити покупки за привабливими цінами.
  • Цитрус. У цьому интернет-магазині пропонують реєструватися вже зараз, щоб «першим відірвати бажаний гаджет за самою хардовою ціною». У мобільному додатку Citrus можна дізнатися першими про найдрайвовіші акції та гучні знижки. А також отримати 100 грн. за реєстрацію.
  • Watsons. У асортименті цього магазину будуть різні знижки по різних групах товарів. Наприклад, на деякі порошки - до 55% знижки. На шампуні й фарби для волосся - від -25% до -35% у залежності від кількості придбаної продукції і т.д.
  • Eva. Обіцяє знижки до 80%. Чорна п'ятниця стартує у них 27 числа. Щоб першими дізнатися про початок BlackFriday 2020 року, найбільшу розпродаж цього року, тут пропонують залишити свою електронну адресу, щоб отримати відповідне повідомлення.
  • Tezeks. Ресурс пропонує бронювати екскурсії за вигідними цінами. На офіційному сайті міжнародного туроператора Tez Tour можна обирати екскурсії за привабливою вартості у різні куточки планети.
  • Stylus подарує найбільш активним інтернет-користувачам різні знижки залежно від групи товарів. На деяку продукцію - до -35%, на іншу - до -50%, на третю - грандіозні мега-знижки.

Бажаємо приємних покупок, заощадити багато грошей та отримати велике задоволення від шопінгу. І якщо ви мрієте оновити свій гардероб, хочете придбати інший гаджет або оновити свій холодильник, зовсім скоро у вас з'являться такі вигідні можливості.

Фото

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Чорна п'ятниця 2020, фото - Рexels

Відео