Відомий політолог і блогер Михайло Чаплига розповів про те, що він думає про карантин вихідного дня, який хочуть ввести в Україні, щоб запобігти стрімкому поширенню коронавірусу. На його думку, таке рішення уряду не є вірним.

Про це Михайло Чаплига повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Це маячня сивої кобили! Карантин вихідного дня знищить ті залишки мікромалого бізнесу. Повний локдаун потрібно вводити на три тижні, так, в цьому логіка є. Але потрібно було гроші, які були у фонді коронавірусу, щоб вони ефективно використовувалися. Локдаун зараз - це смерть", - попередив Чаплига.

За його словами, якщо вводити такий локдаун в Україні, то потрібно вводити і режим надзвичайного стану. Він каже, що для цього потрібно проголосувати в парламенті, а державі після цього – взяти на себе всі витрати.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Якщо вони спробують ввести повний локдаун, то це призведе до бунту, причому, серйозного бунту. Причому він буде жорсткий і нещадний. Вводити карантин вихідного дня-це просто добити залишки політичної легітимності, і логіки в цьому немає ніякої", - підкреслив політолог.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

На думку Чаплиги, якщо в Україні зупинять громадський транспорт, то потім люди знову піднімуть бунт. Політолог також стверджує, що у нашій країні немає реальної можливості ввести повний локдаун.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Хоча зараз потрібно було його на три тижні вводити. Робити, спочатку, тестування, через 2 тижні – тестування, і через ще тиждень-відкривати локдаун. Але для цього нам потрібно було проводити санепідрозслідування, у нас немає медичної бази. Ми вже в ж*пі", - підкреслив Михайло Чаплига.

Нагадаємо, що політолог Михайло Чаплига вважає, що Володимир Зеленський нібито зловживає своєю владою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політичний експерт Михайло Чаплига звинуватив Володимира Зеленського і його команду в розпилі бюджету.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Чаплига розповів, як насправді працюють банки в Україні.