У п'ятницю, 13 листопада, по всій Україні буде переважно суха і сонячна погода. Середня температура повітря склала близько +6 +8 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що на значній частині території України буде без опадів. На Півдні та Закарпатті стовпчики термометрів показуватимуть до +10 градусів.

Відносно тепла погода буде в Криму та Одеській області – +7 +9 градусів. Також тепло буде на Херсонщині, Львівщині, Буковині та Закарпатті – +6 +8.

Найхолоднішу погоду слід очікувати на Сумщині – +2 +4. Вітер дутиме з Південного Сходу, а його швидкість складе 3-8 метрів на секунду.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У Києві в п'ятницю буде сухо і свіжо. Вдень температура повітря в столиці становитиме +4 +6 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

13 листопада вшановується пам'ять апостолів від 70-ти: Стахія, Амплія, Урвана, Наркісса, Апелія і Арістовула. Наші предки в цей день прислухалися до снігура: якщо він свистить – скоро зима буде.

погода на 13 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.