Стало відомо, що всього за вихідні поліція склала 1144 адмінпротоколи за фактами порушень карантинних обмежень.

Читайте Знай в Google News!

" Упродовж вихідних, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.11.2020 №1100, поліцейські здійснювали перевірку щодо дотримання вимог "карантину вихідного дня". Загалом поліція за два вихідні дні закрила 1347 суб’єктів господарювання, які працювали всупереч карантинним обмеженням", - йдеться в повідомленні Національної поліції в Facebook.

Так, адмінпротоколи складено на: 969 закладів торговельного та побутового обслуговування, 327 закладів громадського харчування, 18 установ з надання послуг розміщення, 22 ТРЦ, 5 спортивних залів і басейнів, 4 нічних клубів і дискотек і по 2 на театри, кінотеатри та музеї.

Карантин в Україні, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Крім того, розпочато два кримінальні провадження за ст.325 ("Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам і масовим отруєнням") КК України.

Варто зазначити, що з початку дії карантинних обмежень складено 58034 адміністративних протоколи, розпочато 494 кримінальних проваджень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 21 листопада в Україні набув чинності закон, який запроваджує штрафи за неносіння масок у період загальнонаціонального карантину. У поліції зазначили, що порушників не відразу штрафуватимуть.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні масово закриваються школи та дитсадки через Covid-19, як бути батькам.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні набули чинності зміни, внесені до постанови Кабінету міністрів, які вводять "пріоритетні години" для людей похилого віку.