Російська порноакторка Анастасія Солодкова (Lolly Lips) запитала у користувачів Instagram про те, хто повинен стати президентом РФ. Це викликало шквал коментарів з образами і проханнями "не лізти в політику".

Читайте Знай в Google News!

"Росія без Путіна в 2021 році. Як думаєте, після 2020 ми на це заслужили?" - написала Настя.

скріншот

У відповідь коментатори розкритикували порноакторку:

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

У свою чергу Солодкова запідозрила, що її атакували "кремлеботи". На її думку, на більшість коментарів "витратили податки росіян".

"Приблизно по 15 рублів за штуку, що в сумі виходить близько 7,5 тисяч рублів. Нда, краще б ці гроші пустили не на піар мого інстаграму, який я веду раз на місяць, випадково його відкриваючи, а на підвищення зарплат лікарям, вчителям та іншим важливим для суспільства фахівцям", - зазначила дівчина.

Настя не побачила в коментарях жодного аргументу на користь того, що вона не права, помітивши "лише образи, приниження і лайку".

"Щоб отримати свої 15 рублів кремлеботи можуть лише обіср*ти, тому що вигадати докази, що "Путін молодець" їм не під силу, та й їх просто немає. Знаєте чому дана історія набула розголосу? Тому що "зацікавлені хлопці" хочуть показати громадськості, що обличчя опозиції це порноакторки, наркомани, повії та інші маргінальні особистості. Але це не так. Яка різниця з чиїх вуст звучить правда?", - вважає вона.

скріншот

Нагадавши, колишній "шепотун" Зеленського звернувся до Путіна: "Зробіть крок назад".

Як повідомляв портал Знай.uа, військові поскаржилися Зеленському на здачу Криму: "Не було навіть спроби збити російський літак".

Також портал Знай.uа писав, що Путін спробував рознести Зеленського і знову притиснув грошима.