Заслужений медик України Ольга Богомолець розповіла, що буде правильніше ввести в країні: локдаун на три тижні або такий, як був навесні цього року.

Вона підкреслила, що уряд не повинен був вводити локдаун навесні, оскільки взимку українцям потрібніші гроші через подорожчання продуктів і так далі.

Про це Ольга Богомолець повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Те, що було навесні цього року... Я вважаю, що взагалі його недоцільно проводити, тому що в зимовий час продукти дорожче і життя важче, немає городу для старших людей. Це буде катастрофою економічною і фізичною. Транспорт зупиняти категорично не можна", - пояснила Ольга Богомолець.

За її словами, в період першого локдауну їм доводилося на власних автомобілях з волонтерами возити медсестер в лікарні. Богомолець заявила, що держава не зможе взяти на себе відповідальність і забезпечити можливість доїзду медиків.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Ключові структури повинні працювати і потрібно розуміти, яким чином нам утримати цей баланс, щоб бізнес міг продовжити працювати. Робити доставку додому, онлайн навчання зробити, все, що можливо, ми повинні перевести в онлайн. І вибори теж, це теж дуже важливо", - пояснила лікар.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

Крім того, Ольга Богомолець розповіла про випадки фальсифікації, які не один раз фіксували на виборах. Вона розповіла про той випадок, що в паперовому вигляді її здійснювати набагато легше, ніж в режимі онлайн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Умільці і в тому форматі будуть їх коригувати, ставити проміжні сервери і все інше. Але це легше буде трохи зловити, воно буде локалізовано десь", - підкреслила Ольга Богомолець.

Нагадаємо, що в Україні пік захворюваності коронавірусом може настати вже на початку наступного року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", медсестра з Тернополя Оксана Ахроменко звернулася до лікарів і закликала їх не кидати хворих у пандемії.

Також "Знай.ua" писав, що лікарі заявили, що коронавірус перешкоджає боротьбі з іншими хворобами.