63-річнийпенсіонер зарізав 70-річну дружину та застрелив її старшого сина, дізнавшись, що жінка має намір переписати своє майно на дітей від першого шлюбу.

Читайте Знай в Google News!

Бійня сталася вранці 25 листопада у станиці Павловська в Краснодарському краї. Коли жителю Павловська стало відомо про наміри дружини, він розлютився і перерізав їй горло. Про інцидент повідомили місцеві ЗМІ.

Розправившись з дружиною, вдівець взяв мисливську рушницю 12 калібру, стрибнув у машину і помчав вбивати її синів від першого шлюбу - вже дорослих, що живуть своїми сім'ями. Спочатку увірвався в будинок до молодшого і кілька разів вистрілив в пасинка і його дружину, поранивши обох. Потім кинувся додому до старшого, напав на нього, і так само як і його матері, перерізав горло.

"Після серії кривавих нападів чоловік, за однією з версій, намагався покинути станицю. Проте за іншими даними, він кинувся добивати молодшого пасинка. Зловмисника було затримано", - повідомляють ЗМІ.

Найцікавіше, що все це сталося за 35 хвилин: о 7.45 чоловік убив дружину, а о 8.20 його вже затримали за подвійне вбивство і замах на інше подвійне вбивство.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

За даними з соцмереж, загибла жінка мала свій бізнес і все-таки встигла переписати нажите на дітей. її майно складалось з двох магазинів в станиці Павлівській, декількох автомобілів, будинків і значного банківського рахунку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Також Знай.ua писав, на Волині області чоловік вбив дружину за зраду