Мешканка Стерлітамакского району Башкирії вижила в дорожньо-транспортній пригоді. Однак згодом її відразу ж збив на смерть інший автомобіль.

Про це повідомили в прес-службі ГИБДД республіки. Це сталося близько 20: 00 25 листопада на 142-му кілометрі траси Уфа - Оренбург. У першій аварії зіткнулися Mitsubishi Lancer і Lada Vesta, у другому — Kia Rio і Skoda Fabia.

Читайте Знай в Google News!

Пасажирка Mitsubishi вийшла на проїжджу частину, тоді-то в неї на швидкості і влетів автомобіль ВАЗ-2114. Росіянка загинула на місці через сильний удар.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше, в жовтні, один з жителів Башкирії, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, без водійських прав збив пенсіонера, після чого сховав його у себе вдома. Пізніше співробітникам ГИБДД вдалося виявити в одній з квартир на вулиці Молодіжній труп чоловіка.

Там же знаходилося двоє знайомих водія, які розповіли, що скоїли аварію і зникли. Машина була захована в лісі в трьох кілометрах від села.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, VW Golf на швидкості врізався в акумулятор електро-тягача Scania, відео. Батареї є унікальною проблемою, оскільки ви дійсно не хочете, щоб вони розірвалися під час аварії.

Як повідомляв "Знай.ua", некерований автокран налетів на маршрутку, люди ахнули: "Дах зносить!"

Знай.ua писав, у Києві легковик зробив "сальто" і приземлився на дах: дуже моторошно