Журналісти знайшли близьку подругу Володимира Путіна - Світлану Кривоногих. Вона є мультимільйонеркою, а її донька "феноменально схожа" на господаря Кремля.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє у своєму розслідуванні видання "Проект".

Зазначається, що Кривоногих познайомилася з Путіним в кінці 1990-х. Тоді ж вона переїхала з комунальної квартири, а незабаром влаштувалася в банк "Росія", основним акціонером якого є друг російського президента Юрій Ковальчук. Тут Світлана зробила карколомну кар'єру - до 2007 року вона стала співвласником банку, отримавши 3,6 відсотка його акцій.

Кривоногих також належить гірськолижний курорт "Ігора", де дуже любить відпочивати Путін.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Світлана Кривоногих, фото видання "Проект"

Все майно і бізнес-активи сім'ї Кривоногих, виявлених журналістами, можна оцінити в 7,7 мільярда рублів, або приблизно у 100 мільйонів доларів.

При цьому розслідувачі знайшли зв'язку активів Кривоногих з другом Путіна віолончелістом Сергієм Ролдугіним, ректором Гірничого університету Володимиром Литвиненко, де Путін захищав дисертацію, і старим знайомим Путіна Олегом Рудновим.

Цікаво, що у Світлани Кривоногих є донька Єлизавета, яка народилася у 2003 році. Саме тоді Путін починав підготовку до перших у своїй кар'єрі перевиборів. У документах батька Єлизавети не вказано, відомо тільки її по батькові - Володимирівна.

Сьогодні Єлизавета живе під іншим прізвищем і веде акаунти в соціальних мережах під вигаданим ім'ям. Судячи з фото, які вдалося отримати журналістам, вона "феноменально схожа" на президента Росії.

Проведений комп'ютерний аналіз показав, що схожість Путіна та фотографій Єлизавети Кривоногих - 70,44 %. Зазначається, що схожість вище 75 відсотків означає, що на знімках - одна і та ж людина. Фотографії неповнолітньої дівчинки журналісти не публікують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханка Путіна Кабаєва вперше розповіла про доньку

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін попрощався з Кабаєвою, промінявши її на соковиту студентку.

Також Знай.ua писав про топ коханок Путіна - фото та історії конкуренток Кабаєвою.