25 листопада, в середу, київські представники правоохоронних органів затримали фотографа, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх дівчат.

Засоби масової інформації повідомляють, що затриманим виявився Олександр Ктиторчук. Він відомий завдяки зйомкам в жанрі ню-художній жанр в скульптурі, живопису, фотографії та кінематографі, що зображує красу і естетику оголеного людського тіла. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Київській області.

Читайте Знай в Google News!

Поліцейським вдалося встановити, що чоловік здійснював розпусні дії відносно 15-17-річних дівчат в мікроавтобусі своїй цивільній дружині і на орендованій квартирі. Андрій Небитов-начальник поліції Київської області-розповів про те, що затриманий знімав статеві акти з неповнолітніми на відео і зберігав їх на комп'ютері. Якщо в ході експертизи підтвердиться, що фотограф створював порнографію за участю дітей, справу, яку було відкрито за частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх), можуть перекваліфікувати.

До цього 56-річний Ктиторчук викладав у Київській школі фотографії, паралельно ведучи власні фотокурси. "Фотоапарат - це доступ до жінки. Коли я тільки почав фотографувати, хотів двох речей: заробити грошей і займатися сексом. Вже тоді я розумів, що чоловікові з фотоапаратом вирішити ці завдання простіше", — говорив він раніше в одному з інтерв'ю.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові побожний чоловік створив страшне з 11 дівчатками: "Ми вважали Його святим"

Як повідомляв "Знай.ua", поліція затримала 14 маніяків і врятувала 46 дітей: знімали на камеру, задіяли тварин.

Знай.ua писав, Костюшкіна зґвалтували в дитинстві? Зірка "Чай удвох" вперше заговорив про пережите, йому було всього 8.