Овен

У цей день можете сміливо загадувати будь-яке бажання - під магічним впливом прихильних планет і зірок, у нього є всі шанси здійснитися. Хоча до Нового року ще більше місяця, ваша казка вже на порозі. На вас чекають нові знайомства, і можливо навіть нова любов. До речі, під вашим знаком народився Роберт Дауні-молодший.

Роберт Дауні-молодший

Телець

Тельці, день сприятливий для експериментів із зовнішністю. Але для початку порадьтеся з людьми, які розбираються в питаннях моди — друзі або родичі дадуть кілька цінних порад. Вільний час краще присвятити відпочинку на природі. Організуйте прогулянку-Осіннє повітря допоможе розслабитися і забути про проблеми. Під знаком Тельця народився Роберт Паттінсон.

Роберт Паттінсон, фото Instagram

Близнюки

Припустимо, ви миєте підлоги і хочете, щоб вони сяяли. У якийсь момент доведеться зупинитися, щоб дати воді висохнути і побачити результати Ваших зусиль. Якщо ж не зупинитися, цього не станеться. У Вас може бути ідеально чиста підлога, але ви не знаєте напевно! Корисно зробити коротку паузу, щоб оцінити, що ваші зусилля принесли Вам в тій чи іншій області. Зупиніться і узрите! А чи знаєте ви, що під вашою зіркою ходить також Джонні Депп.

Популярні новини зараз

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Джонні Депп, фото StarHit

Рак

Раки, сьогодні вас переповнюють незвичайні ідеї. Хтось відчує себе великим дизайнером і займеться благоустроєм житла, а хтось стане справжнім творцем в кулінарії. Але вечір бажано провести далеко від дому. Прийміть запрошення друзів і влаштуйте подорож в інше місто — нових вражень багато не буває. Між іншим, під вашим знаком народилася Марго Роббі.

Марго Роббі, фото: Getty Images

Лев

Леви, сьогодні зірки передбачили хороший день. Але у деяких представників знака різко зросте потреба в Адреналіні-намагайтеся шукати безпечні розваги і обійдіться без екстриму. Запишіться у фітнес-клуб або в танцювальну студію. Фізична активність і нові знайомства — це саме те, чого вам не вистачало. А ви були в курсі, що такий же гороскоп, як у вас, носить Деніел Редкліфф?

Деніел Редкліфф
instagram

Діва

Діви, зірки радять присвятити цей день роботі над собою. Відновіть душевну рівновагу за допомогою прогулянок і активного відпочинку. Деяких чекають цікаві знайомства і романтичні зустрічі. Але для цього доведеться відвідати розважальний захід. Наприклад, сходіть в кіно-Купідон вже купив квиток на останній ряд. До речі про кіно - під вашим знаком народилася Кемерон Діас.

Камерон Діаз, кадр з фільму "Дуже погана училка"

Терези

Терези, цю добу бажано присвятити роботі по господарству. Займіться перетворенням житла і подумайте про оновлення інтер'єру. Організуйте сімейний шопінг і пошукайте речі, які додадуть затишку і краси вашому будинку. Можете втілити давню мрію і придбати акваріум-рибки і настрій піднімуть, і сумні думки проженуть. До слова, найпрекрасніша з жінок світу, Моніка Белуччі, теж зодіаку Терези.

Моніка Белуччі

Скорпіон

Скорпіони, сьогодні вам важко досягти душевної рівноваги-таке відчуття, що оточуючі люди спеціально псують настрій. Але зірки знайшли вихід із ситуації-назвіть цей день днем прогулянок і подорожей. Відвідайте місця, в яких ви давно хотіли побувати, або просто побродіть по незнайомих вуличках. До речі, такий же знак, як у вас, носить Леонардо ДіКапріо.

Леонардо ДіКапріо, фото: Getty Images

Стрілець

Стрільці, зірки назвали сьогоднішній день днем порожнього гаманця-так-так, вас чекають неабиякі витрати. Постарайтеся не ходити по магазинах на самоті. Покличте з собою домочадців, і вони утримають вас від непотрібних покупок. І відмовтеся від запрошень приятелів — ваші неспокійні друзі знову затівають якусь авантюру. Краще спокійно прогулятися по осінньому лісі, подихати свіжим повітрям. Під вашим знаком народилася модель Альона Омович.

Альона Омович, фото - https://www.instagram.com/alena_omovych/

Козоріг

Козероги, сьогодні вас назвуть геніальними вихователями-ви зможете знайти спільну мову з будь-якою дитиною. Ось і привід влаштувати перезавантаження і ненадовго «впасти в дитинство». Поспілкуйтеся з маленькими родичами і організуйте веселе свято непослуху - з розважальною програмою і смачними частуваннями. Під вашим знаком народився Бред Пітт.

Бред Пітт, фото Сomments

Водолій

Водолії, ця доба підходять для пошуку нового хобі. Можете спробувати втілити в життя свої давні задумки-вас підтримають і друзі, і родичі. Увечері з'явиться бажання розслабитися. Не роздумуйте довго і вирушайте в магазин за напоями та делікатесами — свято обіцяє бути веселим і цікавим. А ви знали, що під вашим знаком народився Володимир Зеленський?

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Риб

Риби, сьогодні ви можете потрапити в неприємну ситуацію, пов'язану з грошима. Остерігайтеся великих витрат і втрат і намагайтеся рідше «світити» гаманцем. В ідеалі Проведіть день вдома-поспілкуйтеся з сімейством і спробуйте поліпшити атмосферу в своїй квартирі. Це нескладно, потрібно лише частіше говорити теплі слова близьким людям. Під вашим знаком народилася Наталія Водянова.

Наталія Водянова