У Сінгапурі інфікована коронавірусом Сovid-19 мати народила дитину, передавши йому антитіла до головної загрози, яка нависла над усією планетою. Про це пише The Straits Times.

При народженні хлопчик важив 3,5 кг.він народився 7 листопада в Національній університетській лікарні (NUH), розповіла мати хлопчика, Селін Нг-Чан. Він виглядав в точності як його старша сестра, Алдріна, при народженні, тому отримав ім'я Олдрін.

"Я завжди хотіла хлопчика, тому що у мене дуже добре виходить з ними ладити — у мене є троє молодших братів", — розповіла Нг-Чан журналістам. У щасливої матері є ще одна дочка, Алдріна, якій два роки.

Селін сказала, що її вагітність була драматичною, оскільки вона, її мати і дочка заразилися Covid-19 після повернення з сімейного відпустки в Європу в березні. Її чоловік і батько, які також були в поїздці, уникли інфекції.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Мати Селін, мадам Чой Вай Чі, 58 років, була близька до смерті.

Жінка була госпіталізована на чотири місяці і 29 днів провела на апараті життєзабезпечення. Селін і її дочка Алдріна перенесли інфекцію в легкій формі - їх виписали з лікарні через 2,5 тижні.

Нг-Чан була на 10 тижні вагітності, коли у неї діагностували коронавірус.

Вона сказала: "Я не турбувалася, що Олдрін заразиться Covid-19, оскільки прочитала, що ризик передачі (від матері до плоду) дуже низький".

Мати і дитина відчувають себе добре, а у Олдріна, на щастя, виявлені антитіла до китайського вірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікарня швидкої медичної допомоги Львова отримає десять нових операційних.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові хірурги провели унікальну операцію і вперше взялися за випадок з ушиванням перфоративної виразки шлунка.

Також Знай.ua писав, що у Харківській "інфекціонці" закінчуються місця для хворих з коронавірусом. Ситуація наближається до критичної.