Перед можливим введенням локдауну слід подбати, щоб усім удома було комфортно і затишно під час карантину. Адже доведеться і собі залишити вільний простір, і зайняти чимось дітей.

Читайте Знай в Google News!

Інструкція з підготовки для батьків

1. Зробіть щеплення від сезонного грипу. Цього року це надзвичайно актуально, адже сезонний грип накладається на поширення COVID-19. Про це пише Освіторія.

Щеплення від грипу, фото: кадр з відео

2. Зідзвоніться із сімейним лікарем та педіатром. Через завантаженість медиків варто тримати контакт із педіатром чи сімейним лікарем ще до того, як вам, можливо, знадобиться його допомога. Слід обговорити алгоритм дій у разі виникнення симптомівта переліку ліків, які треба обов’язково мати вдома.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

3. Знайдіть паркові зони поблизу дому. Тривалі прогулянки на свіжому повітрі чудово загартовують імунітет. А якщо у вашому районі є велодоріжки, це чудовий привід купити собі та дітям роликові ковзани або взяти напрокат велосипеди.

4. Поставте потужніший Wi-Fi роутер удома. Адже зараз потреби всієї родини змінились. Чимало батьків працюють з дому, а школи переходять в онлайн формат навчання.

5. Створіть родинну дошку планування. Повісьте вдома дошку чи mood board, де всі члени родини можуть писати свої плани та побажання.

Дистанційне навчання, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заробітчани мимоволі: куди мріють виїхати мешканці різних країн, інфографіка. ТОП 10 країн світу, куди хочуть переїхати найбільше людей

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах: "Може трапитися з кожним"

Також "Знай.ua" писав, Лазебна пояснила, що буде з пенсіонерами і пільговиками на час карантину: "Локдаун соціального захисту". Марина Лазебна розповіла про фінансування незахищених верств населення під час карантину