Секс-скандал коштував кар'єри угорському євродепутату Йожефу Шайєру, який опинився серед учасників нелегальної гей-вечірки в Брюсселі.

Читайте Знай в Google News!

Член Європарламенту 59-річний Йозефа Шайєр, який представляє в Угорщині провладну правоконсервативну партію Орбана, втрапив у гучний секс-скандал. Політика спіймали на незаконній секс-вечірці в одній з квартир в центрі Брюсселя. Про це повідомляє британське видання The Daily Mail.

Участь в оргії стала причиною закінчення політичної кар'єри Шайєра. І справа тут не лише в тому, що влаштовувати вечірки в розпал пандемії під час запровадженого жорсткого локдауну- погано і незаконно. Причина в іншому - Йожеф Шайер відомий в Угорщині гомофоб.

Шайер виступав проти одностатевих шлюбів. Саме він у 2011 році зіграв ключову роль в ухваленні поправок до конституції, котрі тлумачать шлюб виключно як союз між чоловіком і жінкою.Тому багато хто звинуватив Шайєр в лицемірстві, адже він публічно у себе на батьківщині зневажав права ЛГБТ, проте в Брюсселі дав собі волю і насолодився вільним сексуальним життям.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Йожеф Шайєр, фото isopiks/REX

Саме затримання Шайєра виглядало вельми цікаво.

Увечері 29 листопада, брюссельські поліцейські прибули за скаргою жителів одного з будинків, розташованого в районі, відомого своїми численними гей-барами.Мешканці будинку скаржились на гучний шум. Прибувши на місце, правоохоронці виявили у квартирі, розташованій над одним з пабів, закриту гей-вечірку за участю близько 20 чоловіків. На момент появи поліції всі учасники оргії були повністю оголеними.

Копи встановили особи присутніх, двоє з яких пред'явили дипломатичні паспорти, виписали порушникам штрафи по 250 євро та розігнали незаконний захід.

Один з учасників вечірки намагався втекти від правоохоронців через вікно, спустившись по водостічній трубі. Ним виявився Йозефа Шайєр.

У його наплічнику знайшли наркотичні таблетки екстезі. Через відсутність документів, правоохоронці проводили затриманого в його квартиру, де він пред'явив свій дипломатичний паспорт.

в кварталі історичного центру Брюсселя, відомого своїми гей-барами, фото The Daily Mail

Після цього скандалу Йозеф Шайер подав у відставку, визнавши в заяві, що був присутній на нелегальній "приватній вечірці" в Брюсселі та вибачившись за те, що порушив правила карантину.

Депутат також визнав, що поліцейські знайшли у нього таблетку екстазі, однак стверджує, що вона не його.

"Це не моє!", - заявив Шайєр про знайдені наркотики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Швейцарії гомофобів каратимуть штрафами і в'язницею: як новий закон вплине на ЛГБТ-спільноту

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Ярош зробив гучну заяву про людей нетрадиційної орієнтації.

Також Знай.ua писав, у США ненависника ЛГБТ засудили на 16-років