Під Києвом сталася скандальна ситуація на підприємстві в Клавдієво-Тарасово.

Адже завод з виробництва ялинкових прикрас випускав новорічні іграшки з логотипом армії Російської Федерації і написом "Армія Росії".

Читайте Знай в Google News!

Відеозаписом з Клавдіївської фабрики поділився екскурсовод Сергій Савченко на сторінці в соціальній мережі Facebook. "Розбити віру в добро і людей так само просто, як і новорічну іграшку, створену цими людьми. Але є іграшки, які не розбити: їх стінки міцні, а скло витривале настільки, що розбиває на длуськи нашу українську реальність, а малюнок, навіть якби хотів, не зможеш тепер розвидіти, тому що на ньому ненависне клеймо радянської зірки в супроводі слів "армія Росії", - написав Савченко в публікації.

Керівництво ж підприємства пояснило ситуацію автоматизованістю процесу прийому замовлень. А ось співпраця з Російською Федерацією — лише питання виживання фабрики, так як в боротьбі з китайськими виробниками фабрика не змогла відмовитися від ринку країни-агресора, за словами представника компанії Павла Гукасова.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Економічна криза в країні призвела до скорочення екскурсій на завод, і всі труднощі поставили під сумнів питання існування фабрики. А ось всі створені для РФ іграшки були ліквідовані, надалі замовлення будуть проходити цензурний і етичний контроль, говорить керівництво фабрики. "А таке робити можна? Це просто п*здец якийсь. Прекрасне замовлення на фабриці", - йдеться у відео.

На цю ж фабрику згодом приїхали учасники АТО, які потребують утилізації іграшок і контрактів. А ось власник визнав, що у нього є контракт з Росією, але це не заборонено законом. "Це морально не дуже красиво, але краще я звідти заберу гроші і тут буду платити податки, більше мільйона в бюджет", - заявляє підприємець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в українському садочку дітям доводиться користуватися туалетом "жахів": "Прикріплено дротом"

Як повідомляв "Знай.ua", піар на тлі розпилу: ЗМІ розповіли про схеми збагачення " тіньових баронів" української оборонки

Знай.ua писав, у Харкові нахабний мажор влаштував смітник у дворі і накинувся з кулаками на дівчину: "Не сунь жало!"