Днями державна податкова служба України вжила жорстких заходів і оштрафувала компанію, що стоїть за порталом Pornhub, за ухилення від сплати податків "на Google".

Україна, земля протиріч та новаторства, знову опинилася у фокусі суперечок. Звинувачення в ухиленні від сплати податків "на Google" спричинили суттєвий штраф у розмірі 5543 доларів, повідомив у Telegram-каналі Данила Гетьманцев.

Google дудл, матеріал: прес-служба компанії

Він зазначив, що популярний сервіс Onlyfans вже зробив значний внесок в український бюджет, тоді як Pornhub ухиляється від реєстрації. Однак одноразові випадки притягнення моделей до кримінальної відповідальності за поширення порнографічного контенту на цій платформі викликають неоднозначну реакцію серед громадськості.

Україна займає 14-те місце за кількістю переглядів контенту на сайті Pornhub серед інших країн, але цікаво те, що в країні, де заборони на порнографію міцно вписані в закони, держава вимагає податки з тих самих платформ, які критикуються за порушення моральних норм.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Pornhub, фото з вільних джерел

Звинувачення на адресу моделей супроводжуються аргументами про порушення основних принципів моралі у сфері інтимних відносин, що стикається з традиціями та моральним вихованням людей. Але держава балансує між негласними установками та економічними потребами.

Враховуючи, що армії виділяється лише невелика частина бюджету, через зміщення фокусу слугам народу доводиться стягувати гроші з подібних компаній, що викликає питання про протиріччя в політиці держави.

Також ми писали, Україна у Топ-20 любителів "полунички": що дивилися у 2023 році, і хто улюбленець публіки

Раніше наш портал повідомляв, все "палає", і відеокарта теж: PornHub показав, які ігри найбільше збуджували у 2023 році

Перш за все стало відомо про те, що на Pornhub вже рекламують ПВК "Вагнер": "Не др*чі, а йди на роботу"