Сьогодні, 11 грудня у Раді знову почубились слуги народу. Бійка сталась на засіданні комітету Ради з питань аграрної та земельної політики. Про це повідомляють у телеграм-каналі Валька Доярка.

Новообрані слуги народу у піджачках і в краватках поводили себе, як "тітушки". Виявилося, що побилися нардепи "Слуги народу" і екс-нардепи "Свободи" (їх тепер можна називати старим-добрим і дискредитованим словом "активісти").

З боку "Свободи" у бійці брали Едуард Леонов та Ігор Мірошниченко. Їх легко впізнати по зачісках та нафталіновому запаху минулого. Який відчувається навіть через це відео.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Капєц, у нашом колхозі драка! В Раді після засєданія аграрного комітєта побилися гарячі парні із "Свободи" й "Слуга народа". Всі доярки на вухах — не перевелися іще мужики-аграрії", - епічно описали бійку між нардепами у телеграм-каналі.

Засідання закінчилося на розгляді законопроекту про запровадження ринку сільськогосподарської землі в Україні. Засідання перенесли на завтра.

Нагадаємо, пранкер Джокер розвів Кличка: "Ткаченко з "заднім приводом", так що обережніше там...".

Як повідомляв Знай.uа прикрився газеткою: черговий депутат дав волю рукам просто в Раді.

Знай.uа писав, листування "слуг народу" Лероса і Верещук, яке взбісило Бужанського, потрапило в мережу: "Посміємося разом", фото.