Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу

Український президент Володимир Зеленський поділився думкою про нещодавні протести, які проходили в центрі української столиці під гаслами: "Ні капітуляції". Також акції проходили під стінами Офісу президента України.

За словами президента, він спокійно ставиться до таких акцій, хоча вони "заважають працювати". Президент заявив, що такі акції стають козирем в руках російської сторони на переговорах.

"Слуги народу" пригрозили, що за розбиту голову Богданця "свободівцям" доведеться відповісти

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Богданець після бійки з колишніми нардепами від "Свободи" Едуардом Леоновим та Ігорем Мірошниченком потрапив у лікарню з підозрою на струс мозку.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Після цього інциденту пропрезидентська фракція вимагає від правоохоронних органів розібратися з ситуацією, а від керівництва парламенту – забезпечити стабільну роботу комітету.

Скандальне листування Микитася потопило мера Києва Кличка

Оприлюднене пранкером Джокером листування генерального директора державної корпорації "Укрбуд" Олега Майбороди і скандального забудовника Максима Микитася, викликало масштабний резонанс серед користувачів соцмереж.

Максим Микитась крав гроші зі столичного бюджету при повному потуранні Віталія Кличка.

Під Києвом чоловік відкрив вогонь по поліцейським

У місті Яготині Київської області невідомий чоловік із рушниці відкрив вогонь по поліцейських. В області введено спецоперацію "Грім" по затриманню озброєного зловмисника.

Конфлікт стався через неправильну парковку легкового автомобіля, що загородив проїзд іншим. Для з’ясування усіх обставин на місце інциденту одразу прибув наряд групи реагування патрульної поліції.

Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, може назавжди лишитися паралізовано. Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вже декілька місяців перебуває на лікуванні, однак її стан значно не покращився.

Нині акторка пересувається лише за допомогою візка, у неї розвинулися патології. Спершу була паралізована права рука, зараз же оніміла вся права сторона.