Нові санкції не зупинили потік євроблях в Україну

Незважаючи на невизначену ситуацію з розмитненням автомобілів, в Україну продовжують активно ввозити евробляхи, повідомляє “Слово і діло”.

Євробляхи

Протягом 2019 року в Україну завезли майже 350 тисяч уживаних автомобілів — майже у чотири рази більше, ніж у минулому році. При цьому нових автомобілів в 2019 році завезли лише трохи більше 65 тисяч. Найчастіше евробляхи завозять з Литви, Польщі та Німеччини.

Вийти на пенсію раніше не вийде

У Пенсійному фонді України пояснили, чому збираються підвищити пенсійний вік для жінок, повідомляє “Народна правда”.

Пенсіонерка, фото - prophotos-ru

Популярні новини зараз

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За словами заступника голови Пенсійного фонду Ірини Ковпашко, підвищення пенсійного віку для жінок необхідне для того, щоб забезпечити в Україні гендерна рівність, оскільки при виході на пенсію в 55 років жінки мали значно менший страховий стаж, ніж чоловіки, що впливало на розмір пенсій.

У Путіна підготували черговий капкан для Зеленського

Пресс-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков повідомив, на яких умовах можливі зміни Мінських угод, повідомляє портал “Злочинності.немає” з посиланням на російські ЗМІ.

Путін, фото з вільних джерел

Як повідомляється, за словами Пєскова головною умовою зміни Мінських угод є те, що українська сторона повинна почати прямий діалог з представниками так званих “ЛНР” і “ДНР” в контактній групі, або за її межами. Тільки в цьому випадку, вважають у Кремлі, можливо працювати над змінами або доповненнями до Мінськими угодами.

У Зеленського визначилися з головною загрозою світовій безпеці

Під час офіційної зустрічі з делегацією представників Сенату США секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов розповів, що одним із найважливіших пріоритетів діяльності РНБО є сфера кібербезпеки.

Володимир Зеленськи, фото president.gov.ua

"В наступні п'ять-десять років кіберзброю стане номером один у світі, навіть ядерну зброю відійде на другий план", - заявив він.

В Україні зникне шампанське

В Україні зникне шампанське. У жовтні цього року був прийнятий законопроект про вдосконалення правового захисту географічних зазначень. Документ забороняє використовувати назву "шампанське" для напоїв, вироблених не у Франції.

Новорічні прикмети: чому потрібно шампанське

По всьому світу "шампанське", яке проводиться не в регіоні Шампань, називається просто ігристим вином. У нас же поки можна купити і шампанське, і ігристе вино.