Зеленський, фото - Уніан

Зеленський спорудив особисту дорогу просто на розпаювальній землі: "Пройшов шлях Януковича зі швидкістю в 25 разів"

Під Києвом просто в полі з'явилася асфальтова дорога з сучасним освітленням. Так, місцеві жителі розповіли, що шосе побудували всього за кілька місяців, спеціально для президента України Володимира Зеленського. Глава держави разом з охороною використовують дорогу як ще один заїзд до котеджного містечка "Маєток. Перлина Італії", де живе Зеленський.

Зарплати в Україні, фото: 24tv.ua

Українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

У Кабінеті міністрів анонсували зміни, які дадуть право співробітникам підприємства самостійно вибирати карту для нарахування зарплати. Про це в Telegram повідомив міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

Справа депутата Соболєва, фото: Информатор

У загибелі 3-річного сина Соболєва сплив новий підозрюваний

Слідство вважає, що до загибелі 3-річного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва причетний 25-річний громадянин Росії. Його підозрюють в організації нападу.

Олександр Зеленський, Страна

Батько Зеленського не витримав тиску на рідного сина: "Вова — чесна людина"

Батько українського лідера Володимира Зеленського Олександр висловився про українців, які негативно оцінюють старання його сина і заявляють про розчарування в ньому. Більше того, він стверджує, що будь-яка людина, яка "голодна", завжди і у всьому звинувачуватиме саме главу держави. Також Олександр заявив, що він завжди підтримуватиме політику свого сина і його команди.

Сім'я Анастасії Заворотнюк, фото: Instagram

Заворотнюк помітили в церкві після серйозної операції

Російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зараз проходить реабілітацію в одній з приватних підмосковних клінік після серйозної операції. При цьому родичі артистки відмовляються коментувати стан здоров'я Анастасії, пояснюючи це тим, що вони намагаються убезпечити особисте життя від посягань. На сторінці Анни дочки Анастасії з'явився знімок з церкви. Виявилося, що Анна побувала на церемонії хрещення і привітала маму дитини з цією важливою подією.