Стало відомо, що британська королева Єлизавета II не покине британський престол до самої смерті. Про це офіційно заявили офіційні джерела, розвіявши чутки про те, що монарх готує передачу повноважень свого 71-річному синові принцові Чарльзу.

93-річна королева Єлизавета II вже почала процес передачі обов'язків своєму спадкоємцю і піде у відставку через півтора року, коли їй виповниться 95. Спадкоємцем стане її син Чарльз, а не онук принц Вільям, як вважають багато.

Королева Єлизавета, фото: Getty Images

У вестмінстерській резиденції британської королівської сім'ї, Кларенс-хаусі вирішили розвіяти поширені останнім часом чутки. В офіційній заяві сказано, що Чарльз не стане регентом в 2021 році, а королева піде у відставку з дуже сумною причини, тобто в разі своєї смерті.

"Немає планів щодо передачі обов'язків у 95 років або будь-якому іншому віці", - сказано в офіційному повідомленні.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За даними британських таблоїдів, королева раніше планувала передавати повноваження, але після низки скандалів (з Меган Маркл і принцом Гаррі і їх приватними перельотами, з її середнім сином принцом Ендрю і його несподіваним зв'язком з мережею педофілів) передумала.

Варто зазначити, що Єлизавета II відзначить Різдво в компанії мартіні: незвичайні умови святкування в королівській родині.

Як повідомляв портал Знай.ua, королівська пара отримала новий удар: проти Меган Маркл і принца Гаррі збунтувалися піддані їх графства і вимагають позбавити герцогів Сассекських їх титулу.

Також портал Знай.ua писав, що королева Великобританії Єлизавета II вирушить у свій палац Сандрингем в графстві Норфолк. За багаторічною традицією, саме в цій заміській резиденції сім'я монарха зустрічає Різдво.