В Україні зимова погода продовжує бити всі рекорди, останні тижні обстановка за вікном мало схожа на звичну для нашої країни. Відомо, що в багатьох областях України вже випало трохи снігу, а ртутний стовпчик термометра пішов у мінус. Проте синоптики попереджають, що холодної зими в Україні бути не може.

Про це стало відомо завдяки заяві директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди в ефірі одного з українських телеканалів.

Снігопад в Україні, фото: Уніан

За словами синоптика, зима в Україні не може бути холодною через тенденції до постійного підвищення температури. Похолодання цієї зими будуть, але вони будуть сильними та не довгими. Микола Кульбіда зазначив, що в 2019 році було зафіксовано рекордні підвищення температури і влітку, і взимку.

Погода в Україні, фото: Главред

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"У нас страшне підвищення температури зимового періоду – 2,5 градуси, а це просто жахіття. Жахливе підвищення температури літнього періоду – майже на 2 градуси, це просто жахіття. Проаналізувавши ці тенденції, ми можемо говорити про ймовірність того, яким буде наступний рік. Так ось: зима на сто відсотків не може бути холодною, тому що такі тенденції температури просто викреслюють всі ці похолодання. Хоча вони будуть, але вони будуть короткочасними, дуже короткочасними", - сказав головний метеоролог України.

Нагадаємо, погода на 31 грудня: зима подарує українцям новорічний настрій.

Як повідомляв Знай.uа еротичний гороскоп на 31 грудня для всіх знаків Зодіаку: Раки все зіпсують, Риби будуть розчаровані.

Знай.uа писав, щедрик по-військовому: нацгвардійці виконали легендарну пісню, українці приємно здивовані.