Цими днями працівники ДФС прозвітували стосовно того, скільки вони за близько двадцять днів масових обшуків у державі, "заблокували" АЗС. Та те, скільки палива їм вдалося вилучити за цей час. Відповідна інформація з'явилася на Facebook-сторінці фіскальної служби.

Як відзначається, наразі за дорученням прем'єр-міністра України Олексія Гончарука закрили щонайменше дві з половиною сотні "тіньових" АЗС.

Підпільна АЗС

"За результатами проведених заходів у період з 13 грудня 2019 року по 3 січня 2020 року було встановлено та припинено діяльність 264 нелегальних АЗС/АГЗС. З незаконного обігу вилучено більше 3,5 тис. тонн пально-мастильних матеріалів на загальну суму понад 63 млн. грн. та обладнання незаконних АЗС/АГЗС загальною вартістю більше 57 млн. грн", - йдеться в повідомленні.

Також, як підкреслюється, наразі проводяться заходи із демонтажу обладнання, що використовувалось у незаконній діяльності.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що у Міністерстві фінансів нарешті підбили підсумки стосовно виконання Држбюджету-2019. І слід зауважити, що без космічних богів цьогоріч не обійшлося.

Як повідомляв Знай. ua, у Гончарука виявили "симптоми" Гройсмана, українці влетіли на 50 мільярдів: що зміниться в країні вже з 1 січня

Також Знай. ua писав, це може торкнутися кожного: ПриватБанк нарахував українці майже 50 тисяч штрафу за 600 гривень боргу