У Києві за водіння в нетверезому стані затримали полковника і колишнього начальника ДАІ Олександра Єршова. Про це повідомляє Pitbull Kiev.

Полицейский автомобиль, Информатор

Активісти помітили, як напідпитку водій сідає за кермо Range Rover біля нічного закладу. Вони викликали поліцію і поїхали за ним.

"Манера їзди у автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію", — наголошується в спільноті.

За словами активістів, чоловік відпочивав зі своєю компанією в Голосіївському районі столиці, але в 2 години 18 січня попрощався і "в сильному алкогольному сп'янінні" сів за кермо Range Rover. Активісти викликали поліцію, а самі пішли за ним.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Для ФОП вступили у дію нові правила

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Поліцейські, фото з вільних джерел

Біля закритого котеджного містечка Єршов вийшов з машини, але незабаром під'їхала поліція. Чоловік відмовився пред'являти документи, всіляко сперечався і стверджував, що за кермом була його дружина.

Нагадаємо, у Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.