Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий в ефірі програми "Бацман" Олесі Бацман розповів про те, підняла студія гонорари після перемоги Володимира Зеленського на виборах, про президента РФ Путіна і не тільки.

Журналістка поцікавилася, як президентство Зеленського вплинуло і змінило взагалі ціни на корпортавы "Кварталу 95".

"Ми не стежимо... Вірніше, не прагнемо до того, щоб "у нас один – президент, давайте піднімати ціни". Мені здається, це трошки якось, знаєш, скупо виглядало б", - розповів Кошовий.

Він зазначив, що вони не змінювали ціни, а замовлення на корпоративи залишилися приблизно на такому ж рівні.

На інтерв'ю підняли тему відносин Зеленського і Путіна. Зокрема їх зустрічі у Парижі в нормандському форматі, коли вони познайомилися особисто і подивилися один одному в очі. Кошовий зазначив знервовану поведінку під час їх зустрічі і зазначив, що Зеленський "змусив понервувати дідуся".

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Євген Кошовий, скрін з відео

"Дідусь кукожился, і мені здавалося, що у нього злетять туфлі з ніг. Тому що я б на місці видеоредакторов та відеооператорів столик б знімав трохи вище, по груди, а щоб не було видно подстольные танці двох ніг", - зазначив Кошовий.

Також він поміркував, хто кого "переграв" під час особистої зустрічі.

"Якщо на особистих стосунках... Ми ж зараз тільки що про це поговорили. Все ж хотіли, мабуть, бачити те, що зараз "дідусь" задавить "хлопчика", скажімо так. "Петя і вовк". Чуєш, Чайковський... Вийшло, мені здається, зовсім по-іншому. Може бути, не так, як хотілося всім, щоб це була на сто відсотків, але мені здається, що він йому щось таке сказав... А може бути, просто сказав, що в нього наболіло з цього приводу. Але в такому форматі, що зрозумів дідусь, що треба щось вирішувати", - зазначив Кошовий.

Артист вважає, що Путіна треба трохи підштовхувати. Журналістка припустила, що йому потрібно знайти "бабусю".

"Кому? Дідусеві? Я тебе прошу. Навіщо йому бабуся? (Сміється.) Це дві людини в зоні ризику. Ти що? Зараз час такий", - каже Кошовий.

Також Кошовий зі свого боку спробував відповісти на питання українців, де посадки, які обіцяли навесні.

"У нас навіть пісня "А де посадки?" з останнього концерту. Ти послухаєш – і все зрозумієш. Це відповідь на моє запитання. – "Де посадки? Весна давно вже в календарі. А де реформи? Де? Весна давно вже в календарі". Це тільки два рядки. А там далі... Всю пісню можеш послухати. Ефір вже був. Це той, який без глядачів, з архівним залом", - цитує пісню Кошовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий і Ткач заспівали пісню про карантинної "дієті" і розлютили українців.

Як повідомляв Знай. ua, як Євген Кошовий розважається під час карантину.

Також Знай. ua писав, що Кошовий з "Квартал 95" з дружиною на карантині дійшли до краю.