Знаменитий дитячий лікар Євген Комаровський підготував особливий випуск, який не схожий на інші. Доктор Комаровський отримав лист від свого відданого глядача.

За словами Комаровського, він часто стикається з тим, що його образ використовують всякі недобросовісні виробники або мережеві спамм-продавці і шахраї. У новому відео Комаровський розповів, як він бореться з такими шахраями.

Педіатр відповів на запитання, чи його дратують хейтери і ті, хто після його порад роблять все навпаки. Євген Комаровський зізнався, що нервову систему давно він загартував і не звертає уваги на це.

Однак, є речі, які можуть його розлютити. Це реклама, де шахраї використовують фото і відео Комаровського, перекручуючи його слова та просуваючи завдяки таким шахрайським діям свою продукцію.

"Два місяці, як ми розповідаємо про коронавіруси. За ці два місяці кількість реклами "Комаровського", який нібито рекламує товари в зв'язку з коронавірусом, просто виходить за якісь рамки. Ось Комаровський рекламує респіратори. Ну як же ж без Комаровського рекламувати пульсоксиметри? Що дратує найбільше, так це те що Комаровський записує відео про те, що кварцові і ультрафіолетові опромінювачі нікому не потрібні - і тут же з'являється реклама, де "Комаровський" пропагує ці самі ультрафіолетові опромінювачі, - обурився лікар.

Комаровський уточнив, що рекламу з його ім'ям постять повсюдно, на сайтах і в соціальних мережах. У коментарях фанати обурюються, що Комаровський заробляє на коронавіруіс, продаючи респіратори і пульсоксиметри.

Комаровський зізнався, що намагався осадити шахраїв за допомогою правоохоронних органів. Однак з кожним днем ​​з'являлося все більше реклами різних товарів, і навіть тих, які з медициною не пов'язані. Шахраї також піарять засоби від варикозу, хоча Комаровський працює з дітьми, не будучи фахівцем з хвороб дорослих.

Виходячи з цього, Доктор Комаровський знайшов спосіб боротьби з шахраями, які наживаються на його імені. Який - дивіться у відео:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доктор Комаровський назвав ефективний метод укріплення імунітету

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, доктор Комаровський показав, як безпечно вітатися на карантині

Також Знай.ua писав, Комаровський пояснив всі біди медицини України простими словами