Зірковий колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, відомий українцям по телевізійному шоу "МастерШеф", поділився рецептом канадського вівсяного печива з родзинками. Сам Ектор назвав його "магічним", оскільки завдяки своєму смаку, воно зникає блискавично швидко.
Відповідний допис вийшов на сторінці шефа-телеведучого в соціальній мережі Instagram.
"Хто хоче найсмачнішого печива у світі? Це супер легке та магічне (тому-що зникає за 30 секунд) вівсяне печиво з родзинками полюбить вся родина, всі друзі та сусіди. Будьте обережні з ароматами, бо до мене люди йдуть і йдуть 🤣🤣 Вівсяне печиво з родзинками (справжнє Канадське)", - написала кухонна зірка.
Інгредієнти:
225 г родзинок, замочених у гарячій воді
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
185 г борошна
1/2 ч.л. солі
1/2 ч.л. розпушувача
1 ч.л. молотої кориці
225 г м'якого вершкового масла
200 г коричневого цукру
165 г білого цукру
1/4 ч.л. мускатного горіха
2 яйця
270 г вівсянки
Спосіб приготування:
1. Нагрійте духовку до 180 градусів Цельсія
2. Викладіть пергамент на деко
3. Змішайте у мисці борошно, сіль, розпушувач, корицю та мускатний горіх.
4. Збийте вершкове масло до кремоподібної консистенції
5. Додайте весь цукор поки збиваєте, і продовжуйте ще 3 хвилини (цукор не повинен весь розчинитися).
6. Додайте яйця потроху і коли все змішалось дерев'яною лопаткою додавайте суміш борошна і перемішайте.
7. Додайте вимочені у гарячій воді та висушені родзинки, змішайте руками, додайте вівсянку і продовжуйте мішати руками ( тісто має бути дуже тверде)
8. Сформуйте кульки, обережно, 4-5 см у діаметрі, викладіть на пергамент з відстанню 5 см між кожною кулькою.
9. Випікайте 11 хвилин, переверніть і печіть ще 14 хвилин.
10. Дайте печиву охолонути
Цікаво, що не всі підписники Ектора оцінили такий рецепт. Як іронічно зазначила одна коментаторка, "якщо там є родзинки, то воно вже не найсмачніше". На це шеф відповів, що обожнює родзинки, але обіцяв розмістити й рецепт без них.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Шоколадний торт, який снитиметься ночами – божественна смакота від судді МастерШеф.
Як повідомляв портал Знай.ua, Ектор з "Майстер-шефа" прийшов на допомогу Зеленському: буде смачно.
Також Знай.ua писав, що Учасники "МастерШеф" готуються до суперфіналу: Ектор приготував пекельне випробування.