Зірковий колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, відомий українцям по телевізійному шоу "МастерШеф", поділився рецептом канадського вівсяного печива з родзинками. Сам Ектор назвав його "магічним", оскільки завдяки своєму смаку, воно зникає блискавично швидко.

Відповідний допис вийшов на сторінці шефа-телеведучого в соціальній мережі Instagram.

"Хто хоче найсмачнішого печива у світі? Це супер легке та магічне (тому-що зникає за 30 секунд) вівсяне печиво з родзинками полюбить вся родина, всі друзі та сусіди. Будьте обережні з ароматами, бо до мене люди йдуть і йдуть 🤣🤣 Вівсяне печиво з родзинками (справжнє Канадське)", - написала кухонна зірка.

Інгредієнти:

225 г родзинок, замочених у гарячій воді

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

185 г борошна

1/2 ч.л. солі

1/2 ч.л. розпушувача

1 ч.л. молотої кориці

225 г м'якого вершкового масла

200 г коричневого цукру

165 г білого цукру

1/4 ч.л. мускатного горіха

2 яйця

270 г вівсянки

Вівсяне печиво з родзинками, фото Instagram

Спосіб приготування:

1. Нагрійте духовку до 180 градусів Цельсія

2. Викладіть пергамент на деко

3. Змішайте у мисці борошно, сіль, розпушувач, корицю та мускатний горіх.

4. Збийте вершкове масло до кремоподібної консистенції

5. Додайте весь цукор поки збиваєте, і продовжуйте ще 3 хвилини (цукор не повинен весь розчинитися).

6. Додайте яйця потроху і коли все змішалось дерев'яною лопаткою додавайте суміш борошна і перемішайте.

7. Додайте вимочені у гарячій воді та висушені родзинки, змішайте руками, додайте вівсянку і продовжуйте мішати руками ( тісто має бути дуже тверде)

8. Сформуйте кульки, обережно, 4-5 см у діаметрі, викладіть на пергамент з відстанню 5 см між кожною кулькою.

9. Випікайте 11 хвилин, переверніть і печіть ще 14 хвилин.

10. Дайте печиву охолонути

Цікаво, що не всі підписники Ектора оцінили такий рецепт. Як іронічно зазначила одна коментаторка, "якщо там є родзинки, то воно вже не найсмачніше". На це шеф відповів, що обожнює родзинки, але обіцяв розмістити й рецепт без них.


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шоколадний торт, який снитиметься ночами – божественна смакота від судді МастерШеф.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ектор з "Майстер-шефа" прийшов на допомогу Зеленському: буде смачно.

Також Знай.ua писав, що Учасники "МастерШеф" готуються до суперфіналу: Ектор приготував пекельне випробування.