Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала архівне відверте фото, позуючи біля басейну в чорному купальнику з глибоким декольте і підставивши фігуру сонячним променям. Так, артистка засумувала за часами до карантину через коронавірус COVID-19, а також вирішила допомогти прихильницям зі схудненням до літа. Анна зазначила, що перейшла на інтервальне голодування, пояснивши всю суть даного методу в своєму пості.

Хто з нас не фантазував про те, щоб їсти все, що хочеш і не поправлятися? Але це не мрії - це інтервальне голодування, ефективність якого підтвердили якщо не сотні, тисячі дієтологів. Ви просили - я розповідаю ! Не можу сидіти на дієтах, але Intermittent fasting (IF) - не дієта, а спосіб життя, який можна пристосувати до будь-якого графіка, і він допомагає схуднути і оздоровити організм. В чому суть? Такий спосіб не вказує, ЩО потрібно їсти, він вказує, КОЛИ потрібно їсти. найпопулярніший метод - 16/8, або протокол Leangains, він був запропонований фітнес-експертом Мартіном Беркханом і являє собою відсутність їжі протягом 16 годин, а решту 8 ви розподіляєте 2-3 прийоми їжі . І найбільший плюс, що немає обмежень, а значить, ми можемо дозволити собі улюблені слабкості🤪🍕🌭🥓🍝 У мене трохи інша схема 20/4 В останні 5 днів я починала їсти о 14 і закінчувала о 18 , дивно як легко мені стало не снідати . Але зараз думаю розважаю на дві години раніше . Я більше скидаю коли не їм вечорами( логічно 😋) Тож тепер я буду їсти з 12 до 16 🔥 Чому це працює? Дієтологи кажуть, що відмова від їжі на 16 годин робить організм менш чутливим до вуглеводів і зменшує відчуття голоду. В цей час організм спалює все зайве, не відволікаючись на перетравлення їжі. А якщо поєднувати IF з тренуваннями, тіло стане більш рельєфним і підтягнутим. Щоб було легше скачай собі програму не телефон , у Apps є більше 20 різних. Я зараз скачала, розберуся і напишу про кращі. Раджу починати з 16/8 і просто відчувати те що потрібно вашому тілу . Ось моєму не потрібні точно ці 6 зайвих кг ) Я втомилася з ними . І ставлю собі за мету вигнати їх. Я не себе не люблю , я ними не дорожу 😂 Отже, у мене зараз 65,5 кг вранці на 172ріст. поділилася радами Анна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.