Напередодні скандально відома кримська "прокурорка" та депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська в інтерв’ю українському журналісту розповіла, що досі пам’ятає українську мову, заявила, що Янукович "незаконно повалений президент", а "зрадниками" вона вважає людей, які "захопили сьогодні Україну і намагаються її знищити".

Належну оцінку діям Поклонської нададуть українські правоохоронні органи та органи міжнародного кримінального правосуддя. Про це написав у соцмережі Facebook постійний представник Президента України у Криму Антон Кориневич, коментуючи вчорашнє інтерв’ю Поклонської.

Скріншот повідомлення

"Єдині інтерв’ю та бесіди з особами, які обвинувачуються у вчиненні тяжких злочинів (зокрема злочинів проти основ національної безпеки України, воєнних злочинів, переслідуванні проукраїнських активістів та неправомірній забороні діяльності Меджлісу кримськотатарського народу), які ми можемо та будемо слухати - це свідчення таких осіб у рамках відповідних кримінальних проваджень у статусі обвинувачених. Такі особи мають нести відповідальність перед країною за вчинення державної зради та перед суспільством за вчинення воєнних злочинів", - наголосив Кориневич.

Поклонська, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

З його слів, особи, які своїми діями напряму сприяли окупації частини території України, "не можуть та не будуть вважатися голосом кримчан, бо спотворюють факти та істину у своїх твердженнях".

"Належну оцінку діям громадянки України Поклонської Н. нададуть українські правоохоронні органи та органи міжнародного кримінального правосуддя", - підкреслив представник Президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська "привласнила" День Перемоги та зробила гучну заяву про ветеранів – "Завдання покоління…"

Як повідомляв Знай.uа Поклонська підлила масла у палаюче вогнище ненависті кримчан - "Бажаю всім...".

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велике і важливе".