В Нідерландах і Бельгії у зв'язку із закриттям ресторанів, кафе і готелів зупинилися підприємства з виробництва картоплі фрі. Країни не знають що робити з залишками тієї картоплі, який не переробили.
Учасники ринку оцінювали залишки картоплі, який призначався для переробки в Бельгії і Нідерландах в 2 млн. тонн. Нідерланди повідомили про виділення 50 млн. євро для підтримки постраждалих від ситуації виробників і переробників картоплі.
Картоплю з Голландії вже постачають на ринки України. При цьому дані сорти не призначені для споживання у свіжому вигляді, але про це українським споживачам не говорять.
Даний картоплю добре продається. Це пов'язано з його якістю і порівнянними цінами на український картоплю. Якби нідерландським постачальникам не вдалося збути картоплю, то його просто б утилізували, тобто викинули.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Раніше повідомлялося, що навесні картофель більшості середньостиглих сортів проростає навіть в добре обладнаних погребах. А ті, хто зберігають урожай на балконі або в коморі, стикаються з цією проблемою починаючи з лютого.
І хоча 20 років тому нікому б і в голову не прийшло замислюватися над тим, їдять пророслу картоплю - паростки просто обламували, а бульби вживали в їжу, - сьогодні затяті прихильники здорового способу життя стверджують, що така картопля мало не смертельно небезпечна.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, овочі та фрукти без нітратів - прості правила вибору вітамінів навесні.
Як повідомляв Знай. ua, відомий письменник поділився рецептом справжнього закарпатського бограчу в казані.
Також Знай. ua писав, що наскільки небезпечний проросла або зелений картопля.