Багато хто зі знаменитостей мали більш ніж сприятливі умови для свого професійного зростання - багаті батьки, приватні школи і хороша освіта, подорожі, досвічені агенти й поради родичів-зірок - лише деякі приклади того, що може дати непоганий "трамплін". Однак деяким селебріті довелося пробивати собі дорогу з куди складніших обставин.

Ані Лорак

Кароліни Куєк (справжнє ім'я співачки, Ані Лорак - це перевернута "Кароліна") зростала в сім'ї матері-одиначки з трьома дітьми. Жінка була у такій скруті, що майбутній зірці довелося жити дитячому будинку. Голодне дитинство без нормальних умов і необхідної уваги батьків дуже загартували майбутню зірку.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва, фото Instagram

Ексучасниця "ВІА Гра", співачка і дружина продюсера Констянтина Меладзе теж з дуже бідноЇ родини. Її батько отримав інвалідність через травму, і сім'ї з чотирма дівчатами довелося бідувати. Віра встигла попрацювати і нянькою, і посудомийкою. Їй навіть довелося пропустити свій випускний вечір, бо в родини не було грошей.

Сара Джессіка Паркер

Зірка "Сексу у великому місті" Сара Джессіка Паркер зростала в справді багатодітній родині, де було 8 аж дітей. При цьому свого рідного батька актриса не пам'ятає. Не дивно, що з таким стартом їй довелося немало потрудитися, зате тепер вона справді може цінувати всі подарунки долі.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Наталія Водянова

Наталія Водянова

Топмодель зростала без батька, а згодом її матір знову вийшла заміж і народила ще двох дітей. З юних років Водяновій довелося допомагати мамі у вихованні сестер, одна з яких живе з ДЦП. Також Водяновій довелося працювати на ринку. Її життя різко змінилося лише тоді, коли її побачив модельний агент.

Селін Діон

Селін Діон опинилася відразу в дуже дивних обставинах - вона наймолодша з 14 (!) дітей у сім'ї. Авжеж, дівчинка навряд мала достатньо батьківської уваги, тому це велика її заслуга, що їй вдалося вирости такою ніжною особистістю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Меладзе показав дружину в бікіні і без макіяжу, як насправді виглядає Брежнєва.

Як повідомляв портал Знай.ua, Брежнєва показала, як змінився Меладзе, пристрасний поцілунок спантеличив мережу: "Батько і донька".

Також Знай.ua писав, що Зваблива Ані Лорак не змогла утримати пишні принади у вузькій сукні.