Новим керівником Аграрного фонду призначено 33-річного Богдана Банчука – сина колишнього заступника генпрокурора Миколи Банчука, який з кінця 80-х обіймав різноманітні посади в органах прокуратури, а минулого літа він став консультантом глави СБУ Баканова. Про це повідомляє Центр протидії корупції (ЦПК).

Колективу ПАТ "Аграрний фонд" офіційно представили нового керівника підприємства – в.о. голови правління Богдана Банчука. На даний момент новий керівник підприємства приступив до виконання своїх обов’язків, повідомляє пресслужба Аграрного фонду.

Банчук молодший, фото facebook

Сім’я Банчуків володіє неймовірними статками - 5 будинками, один з яких – площею 440 кв м – знаходиться у Чернівцях. Крім того, у володінні Банчуків 112-метрові апартаменти в Києві, понад 10 земельних ділянок, $400 000 лише готівкою, Mercedes GL350, ювелірні вироби, гаражі, офіси. При цьому, Банчук-старший майже все життя обіймав держпосади.

"Але давайте про сина. Починав в МЗС, а після Майдану, коли батько став заступником генпрокурора, у 27 років став заступником голови РДА на Буковині, звідки родом Банчук-старший. Згодом працював у структурах Укроборонпрому і ось вчора став керівником Аграрного фонду. Як тобі таке, Маск?

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Але ви тільки подивіться на стан Банчука-молодшого. Ще студентом став власником 140-метрових апартаментів в Києві. Крім того, разом з дружиною володіють однією квартирою в Києві на 135 квадратів, будинком на 350 квадратів, 17-ма земельними ділянками, їздять на Мерсі і Лексусі загальною вартістю 1,4 млн грн.", — пишуть в ЦПК.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше сина ексзаступника генпрокурора Банчука призначили новим головою "Аграрного фонду".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко переметнувся на бік Зеленського, але тут же схаменувся і "віддав" всі регалії собі.

Знай.uа писав, Зеленського просять покарати "слуг", які захищають збоченців – "Винищують націю".