Американський актор, знаменитим якого зробила роль Девіда Сільвера в телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210", Брайан Остіна Грін натякнув на можливе розлучення зі своєю зіркою дружиною Меган Фокс.

Відповідний допис з можливим натяком він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Варто зауважити, що перші чутки про проблеми в шлюбі 34-річної Меган Фокс і 46-річного Брайана Остіна Гріна з'явилися ще близько місяця тому. А вже напередодні дня народження актриси, він натякнув на їх розставання. Так, актор опублікував пост, який складався з фото із зображенням метеликів і підписом, в якому багато шанувальників побачили прихований сенс.

Брайан Остіна Грін та Меган Фокс

"Зрештою метеликам набридає сидіти на одній квітці, вони починають задихатися. Навколо них величезний світ, і вони хочуть випробувати його",- написав Брайан.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Зокрема, шанувальники припустили, що метафоричне висловлювання Гріна говорить про розставання з Фокс. Багато також згадали, що зовсім недавно актриса була помічена в компанії 30-річного репера Колсона Бейкера - за чутками, саме з ним, а не зі своїм чоловіком, Меган проводить карантин.

Нагадаємо, що Меган Фокс і Брайан Остін Грін одружилися в 2010 році і в шлюбі виховують трьох синів: семирічного Ноа, шестирічного Боді і трирічного Джорні. Раніше сімейна пара вже переживала кризу в 2015 році.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Фокс вирішила повернути колишню популярність відвертими знімками

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Меган Фокс згадав, як відштовхнув актрису на початку відносин

Також Знай.ua писав, Меган Фокс потішила своїх фанатів новим знімком в еротичній спідній білизні