На дворі останній тиждень травня, а тепло не хоче приходити в Україну. Практично по всій території України буде холодно. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко у facebook. За її словами, вітер буде з півночі, на Сході України - з південного сходу, невеликий, максимум помірний.

Читайте Знай у Google News!

Температура повітря
Найближчої ночі, хоча й не аж так тепло, проте заморозки нарешті малоймовірні! +6+12 градусів. Завтра вдень передбачається +14+17 градусів, осередок холоду - над Київщиною та Карпатами, +9+12 градусів, на Сході та на Дніпропетровщині буде найтепіше, +15+20 градусів.
"У Києві завтра - хоч з хати не виходь: дощ та холодно. Вночі, правда, вже трохи тепліше, до +8 градусів, але вдень лише близько +12 градусів. Якщо правда, що завтра запрацює метро, то там можна буде погрітися. Невелике потепління можна очікувати із середи, але то таке потепління, як я приблизно подамся в еміграцію", - зазначає синоптик.

погода в Україні, фото pxhere

Якщо серйозно, відчутніше тепло прийде в Україну з 1-го по 7-ме червня. Погода у нас, подібно до уряду, ніяк не може догодити нам. Влітку ми називаємо її занадто задушливою, взимку - убивчо холодною, а навесні і восени звинувачуємо в тому, що вона не відповідає цим порам року.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.