Масове вбивство ветеранів АТО і добровольців в Житомирській області обростає новими подробицями. Зокрема, син підозрюваного в розстрілі сімох чоловік Анатолія Захаренко, Олексій, розповів, що у фатальний ранок до його батька приїхали розбиратися за "підставу".

місце розстрілу в Житомирській області, фото: facebook.com/anton.gerashchenko

За словами хлопця, компанія приїхала в будинок Захаренка через три години після затримання поліцейського-хабарника, який вимагав гроші з підозрюваного у вбивстві. Нібито правоохоронець під слідством Руслан Мшанецкий напередодні зажадав з Захаренко гроші за "невтручання в діяльність пов'язану з розведенням риби".

Незабаром його затримали, а на будинок до Захаренко прибула компанія з наміром "опустити" його за "підставу" поліцейського. З прибулих стрілець знав тільки вісім чоловік і саме з ними посварився через три години після затримання.

вбивство у Львові, фото Національної поліції

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Ці двоє постійно приїжджали з різними людьми. За словами батька, вони почали йому говорити: "Навіщо ти підставив нашої людини? Ми тебе за це опустимо", - розповів син Захаренко.

Відомо, що Мшанецкому інкримінують вимагання саме у 58-річного рибака, а саме стільки років Захаренко. Проте в поліції повідомляють, що затримання Мшанецкого сталося на наступний день після стрілянини.

"Ці події зовсім не пов'язані, оскільки АТОшники приїхали на ставок відпочивати в 5 ранку 21 травня, а затримання начальника Попільнянського відділення Коростишівського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, підполковника Руслана Мшанецкого сталося пізніше", - заявила представник прес-служби поліції області Алла Ващенко.

Нагадаємо, на Житомирщині чоловік із мисливської рушниці розстріляв 7 осіб

Як повідомляв портал Знай.uа масовий розстріл киян під Житомиром обростає подробицями

Також Знай.uа писав, в Дніпрі поховають по-звірячому вбитого хлопчика