У четвер, 28 травня, в містах України пройшли сильні дощі. Вони затопили вулиці і дороги. Фото і відео стихії почали з'являтися в мережі.

В Одесі з самого ранку йшли сильні зливи. Спочатку затопило Приморську і Балківську вулиці, що вплинуло на роботу міського транспорту.

Зараз працівники комунальних підприємств і служб проводять активне очищення зливової каналізації - вона не забита, однак її пропускна спроможність не відповідає кількості опадів", - розповіли в прес-службі мерії.

У Дніпрі найбільше від дощів постраждали жителі 12 кварталу, Вітрила, Донецького шосе і не тільки. Як повідомляє видання Інформатор, на вулиці Коробова після нічної зливи затопило проїжджу та пішохідну частини. Жителі відзначають, що багато води залишається на проїжджій частині, адже кіоски перекрили її відведення.

У Харкові теж пройшли сильні дощі. У результаті затопило частину районів міста. Місцями вода повністю накрила навіть тротуари.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Крім того, від зливи постраждали жителі Миколаєва. Людям довелося практично плисти по дорогах на машинах.

Стало відомо про те, що в Івано-Франківську пройшла злива, град, а також блискавка. Погода продовжує негативно дивувати.

Таким чином, повідомляється, що на Прикарпатті минулої ночі пройшли ливни, які супроводжувалися блискавками, а також сильним, поривчастим вітром. В горах опади були сильнішими, і ще, в басейнах річок Дністер, Бистрица, Прут і Чечва.

Поки що, в місцеву обласну державну адміністрацію жодних повідомлень про надзвичайні ситуації не було. За прогнозом синоптиків, протягом наступних двох днів, ситуація залишатиметься такою ж. Можливо, що в гірських притоках знову підніметься рівень води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, потужний суперциклон накриє цілий субконтинент.

Як повідомляв Знай. ua, прогноз погоди на літо покаже норовливий характер.

Також Знай. ua писав, що потужна злива перетворила Запоріжжі в Венецію - машини дрейфують по калюжах, як підводні човни.