Львів не зачепило пом'якшення карантину, який раніше подовжили до 1 червня. Місцева влада міста вирішила не знімати обмеження до 5 червня.

Про це стало відомо на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у понеділок, 1 червня.

"На засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС ми розглядали рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС, яка відбулася сьогодні. І рішення міської комісії аналогічно рішенням обласної. Тобто ми продовжуємо карантинні заходи, і послаблення не буде до 5 червня", – повідомила заступник мера міста Галина Сличная.

Львів, скріншот з відео

Так, 5 червня буде проведено чергове засідання обласної та міської комісій, на якому ухвалять рішення про пом'якшення або продовження обмежень.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Варто уточнити, що за станом на 1 червня у Львові та області коронавирусную інфекцію підтвердили у 1700 осіб. З них 421 чоловік одужав, 56 – померли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Садовий заговорив про підвищення цін на проїзд у Львові, що буде після карантину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові китайський вірус скосив головного хірурга, оперувати тепер нікому.

Також портал Знай.иа писав, що карантин погубив плани українців – куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.