Найбільший американський прапор у США був розірваний штормами і вітром. Прапор, відомий як прапор Acuity, розташований на вершині 400-футового флагштока в штаб-квартирі Acuity Insurance у Шебойган-Фоллз, штат Вісконсін. Для багатьох американців цей випадок став символом розірваних США - масові протести проти поліцейського насильства охопили всю країну.

Про це повідомляє видання Newsweek.

Прапор мав розміром 21 на 42,6 метра і важив 154 кілограми. Спеціальний флагшток для зоряно-смугастого прапора був розташований на території страхової компанії Acuity Insurance. Під прапором розміщений меморіал в пам'ять про солдатів цього округу, які загинули на війнах.

Хоча прапор був розірваний, він скоро буде замінений. Страхова компанія Acuity, яка вважає прапор головним символом свободи, вже встигла зробити відповідну заяву в соціальній мережі Twitter:

"У нас є прапори для заміни пошкоджених по мірі необхідності. Ми дуже пишаємося тим, що розмістили найбільший символ свободи і побудували пам'ятник ветеранам".

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Незважаючи на наслідки вітрів минулої ночі, погода Вісконсіна враховувалася при будівництві флагштока і виборі матеріалу прапора.

Близько 31 000 будинків у Вісконсині опинилися без електрики, так як грози, вітер і град обрушилися на центральну, північно-східну і південну частини штату, пошкодивши дерева та лінії електропередач.

Крім того, оскільки США охопили масові протести проти поліцейського насильства, викликані вбивством чорношкірого представником "закону", інцидент з прапором вважали символічним.

"США розривається на частини, як цей прапор", - написав один з користувачів Twitter.

Скріншот Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Black lives matter у США легенди шоу-бізнесу перетворилися в медиків, щоб надавати першу допомогу постраждалим.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Apple закриває магазини в США з-за вандалізму.

Також Знай.ua" писав, що У США зухвало пограбували поїзд на ходу, плазмові телевізори кидали з висоти.