Як відомо, нещодавно лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її партія підтримує головно радикала Олега Ляшка на виборах до Верховної Ради восени на 208 окрузі на Чернігівщині. А відтак, у мережі вирішили нагадати про конфлікт обох політиків, який тривав кілька років, та оприлюднили унікальний ролик.

Варто зауважити, що конфлікт між Тимошенко і Ляшко виник ще кілька років тому, коли останні були нардепами попередніх скликань. Тоді радикал критикував діяльність Тимошенко на посту прем'єра, вимагав забрати у неї громадянство та називав "московською зозулею". Натомість Тимошенко називала Ляшка "бобіком, чихуахуа Порошенка".

Олег Ляшко і Юлія Тимошенко, фото: strana.ua

А вже нещодавно були оприлюдненні знімки Тимошенко і Ляшка, які чаювали на терасі одного із столичних кафе. Про що говорили політики не відомо, але через 4 дні лідерка "Батьківщини" офіційно підтвердила, що підтримає радикала на виборах до парламенту.

Щодо ролика, то на ньому народні умільці зібрали до купи усі образи як Тимошенка, так і Ляшка та створили з цього музичний кліп на основі легендарної пісні "I Like To Move It".

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко у білосніжному вбранні засікли поруч з Ляшком - встигли прихопити термос.

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів.

Також "Знай.ua" писав, що Ляшко з Тимошенко не дарма ходили на каву, сталось непередбачуване - "Дякую, Юля!"