Різновікові пари часто викликають осуд громадськості і несхвалення родичів. Однак, попри загальне неодобрення, 22-річна Ліззі наплювала на умовності і погодилася стати дружиною 63-річного Леслі.

Молодята познайомилися, коли дівчині було 19 років, а чоловікові вже 60. Ліззі згадує, що тоді запитала у майбутнього чоловіка, скільки йому років, адже думала, що йому трохи за 40, але як же вона здивувалася, коли він зізнався, що йому на 20 років більше. "Коли я вперше зустріла Леслі, я подумала, що він такий красивий, хоча у неї було сиве волосся і зморшки", — згадує дівчина.

Ліззі і Леслі, фото - dailystar.co.uk

Стосунки пари, які розвивалися дуже стрімко, Леслі і Ліззі були наче сп'янілі один одним. Незабаром дівчина повідомила про свій роман батькам, які були навіть молодшими за її нареченого. Рідні, звісно ж були в шоці, але врешті-решт прийняли вибір дочки. А от дорослі діти Леслі не так добродушно взяли Ліззі і виступали проти їх відносин.

Треба сказати, що найбільше знущань і піклування, закохані отримували від незнайомців у суспільстві, коли йшли вулицею або сиділи в кафе. Хтось неодмінно вигукував лайки в бік обох, коли ті трималися за руки на людях. Ліззі обзивали "одноразової пустушкою", а Леслі ще більш нехорошими словами. Дівчина розповіла, що просто ридала ридма після такого, коли приходила додому. Пара одружилася через 3 роки відносин, проте на торжество не прийшли її батьки. Вони досі отримують на свою адресу купу бруду, але вже не звертають уваги на глузування.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Ліззі і Леслі, фото - dailystar.co.uk

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, американський ЛГБТ-активіст закликав трьох "слуг народу" зробити камінг-аут.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві з ветераном АТО розправилися за сексуальну орієнтацію.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Гаррі Поттера" оголилася і зробила камінг-аут.