Проливні дощі накоїли лиха. Західна Україна занурюється під воду через рівень води в гірських річках - місцями піднявся до 2-х метрів.

До ліквідації наслідків залучили сотні поліцейських і рятувальників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Стався порив дамби № 5 на р. Черемош, протяжністю 10 м, а також підмиття підпірної стіни бетонного берегоукріплення автодороги регіонального значення Р-62 «Чернівці-Верховина», протяжністю 50 м, (наразі проїзд забезпечено). Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС відкачано 4 тис. 940 м.куб. води. Всього залучалося 527 чол. та 137 од. техніки, з них від ДСНС 439 чол. о/с та 113 од. техніки", - йдеться у повідомленні.

Судячи з відеороликів, люди не можуть самостійно перейти затоплені вулиці. Сильні потопи перетворили вулиці на ріки. Із відео видно, що люди опинились у пастці скаженої стихії.

"Між тим на Прикарпатті і Буковині - біда. Колишній струмок - стихійна річка. Висока вода зносить все, що їй трапляється. А там де скажений потік могли затримати ліси, їх давно немає", - написала прес-секретар київського метро Наталка Макогон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Нагадаємо, після сильної зливи Львів знову затопило, на одній з вулиць міста утворилася справжня повноводна річка прямо на дорозі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові школу після зливи затопило нечистотами з каналізації.

Також портал Знай.uа писав, що над Івано-Франківськом зловили неземну блискавку.