Прогноз погоди на 30 червня в Україні порадує романтиків, які люблять дощі та грози. Проте погода створить чергову порцію проблем на заході України, де тривають сильні паводки, і затоплені величезні території. Завтра в регіоні очікується злива з грозою практично повсюдно, і практично цілий день. Це означає, що вода продовжить прибувати.

дощі, фото: depositphotos

Що стосується решти території України, вночі небо буде ясним, і зоряним. А ось вдень центральним і північним областям слід приготуватися до можливих гроз. Їх вірогідність в Україні дуже висока, оскільки зі Скандинавії йде атмосферний фронт.

На більшій частині півдня (крім Одещини та Криму, де очікуються дощі), і сходу знову буде сонячно. Температура повітря практично по всій території України буде коливатися в межах 26-32 градуси вище нуля. На заході – прохолодніше, 23-27 градусів.


Жителям столиці завтра також краще прихопити з собою дощовики. Протягом дня очікуються сильні дощі з грозами, місцями можливий навіть град. Температура повітря вдень складе 27-30 градусів тепла.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.