Королівська сім'я Великобританії — одна з найбільш обговорюваних. Адже сяючий вигляд - це робота над собою, бути стрункими і здоровими можна лише правильно харчуючись. Раціон відіграє величезну роль. Що ж їсть Кейт Міддлтон, щоб залишатись вічно красивою і молодою?

Джерело: видання Mail Online.

Про раціон герцогині часто пишуть ЗМІ, які співпрацюють з британською королівською родино. В меню монарших осіб дійсно немає вад. Воно просте, доступне, легке і збалансоване. З таким меню дієти навіть не знадобляться.

Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми, фото Gettyimages

Сніданок Кейт Міддлтон
Смузі або вівсянка - класика жанру. До речі, смузі у королівської родини у великій пошані. Кейт любить суміш із зелені з ягодами — коктейль з шпинату, спіруліни, капусти кейл, чаю матчу, листового салату, коріандру і чорниці.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

У перервах між сніданком і обідом (або обідом і вечерею) Кейт Міддлтон воліє фрукти і салати.

Кейт Міддлтон, фото Getty

Обід Кейт Міддлтон
Кейт намагається по максимуму включати в раціон рослинну їжу. Оскільки вона любить індійську кухню, це може бути гострий каррі з сочевиці. Також герцогиня любить овочеві кебаби.

Каррі-цукіні, скріншот: YouTube

Принц Вільям розділяє любов дружини до рослинної їжі, але вони також можуть дозволити собі рибний день. Королівське подружжя обожнює суші і сашимі! А улюбленими стравами Кейт Міддлтон можна назвати севіче, суп гаспачо, салати з кавуном і табуле.

Вечеря Кейт Міддлтон

Герцоги Кембриджські — любителі сімейних вечерь. Принц Вільям обожнює запечену курку, і Кейт з радістю готує її, щоразу випробовуючи новий рецепт. На вечерю можуть бути овочі, запечені в духовці, або італійська паста з сиром.

На рахунок солодкого - ягоди з мигдальним молоком, збиті у блендері - ідеальний десерт. І фігура від такого десерту в порядку, і шкіра сяє здоров'ям.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, загули принца Вільяма штовхнули Кейт Міддлтон на відчайдушні заходи.

Як повідомляв портал Знай.ua, багатодітна мама Кейт Міддлтон поділилася секретами схуднення.

Також портал Знай.ua писав, що як дитинство Єлизавети II вплинуло на її характер.