Скандальна ексзаступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна знову осоромилася в прямому ефірі. Причому, кілька разів підряд.

Колишня заступниця міністра інфраструктури Владислава Криклія прийшла на телеканал "Апостроф TV" на пргограму "Всьо по бєспрєдєлу". В прямому ефірі Клітіна назвала канал смітником, але не змогла сказати на якому саме телеканалі вона зараз знаходиться.

Ведуча запитала Олександру Клітіну, чому вона за три дні поміняла свою позицію і погодилася прийти в студію. У відповідь ексчиновниця заявила, що їй не дозволяли приходити на телеканал в космічному агенстві, де вона працювала, оскільки там вважали його "медійним смітником".

Коли ж телеведуча попросила Клітіну назвати канал, на якому вона дає інтерв'ю, і який нібито вважають смітником, ексчиновниця сказала, що не знає, де вона зараз знаходиться.

В іншому телеінтерв'ю, яке Клітіна дала ZIK, вона заявила, що депутати думають лише "про члени". А на запитання ведучої, чому для своєї заяви про створення партії Олександра обрала такий відвертий образ, ексчиновниця пояснила, що хотіла показати, що депутатів "цікавлять лмше цицьки".

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола героїня секс-скандалу Клітіна заявила про створення партії для боротьби з "проститутами"

Як повідомляв портал Знай.ua, ролик фігурантки секс-скандалу Клітіної розкритикували в мережі

Також Знай.ua писав, звільнена заступник міністра Клітіна різко відповіла на стьоб Криклія.