Відомий український комік Майкл Щур, справжнє ім’я якого Роман Вінтонів, задав своїйм підписникам непросту задачу про зупинку на перехресті. Про це стало відомо із його допису на власній стоірнці у facebook.

За словами шоумена, цілий рік він дивився на чоловіків і жінок, дорослих і юних, на дорогих машинах і на дешевих, щоб зробити висновок.

"Це - сіль, ізюм, ключ, ярмо, корінь, розгадка, серце заторів у місті. Щоб написати це речення я спостерігав і роздумував, читав і дивився десь рік. Всі однаково виїжджають на перехрестя, за яким затор і машини глухо стоять. І всі абсолютно ідентично зупиняютсья на перехресті. Чекати, поки затор далі просунеться", - пише шоумен.

І зрештою, висунув власну гіпотезу. Виїзд і зупинка на перехресті одного водія - це те, що гальмує все місто.
Майкл Щур (Роман Вінтонів)

"За це порушення треба відривати колеса і одягати їх водієві на руки. Відгодовувати зграю голубів-серунів і дресирувати їх, щоб вони переслідували і обсирали одну конкретну машину. Забирати право керувати чимось складнішим за власний пісюн, чи (а тут - конкурс на жвночий аналог: права чим керувати треба позбавляти водійок?) Спершу на рік. І відправляти на перездачу у «чорну водійську школу» (яку ще треба створити до речі). Водії мають виходити з цієї школи зі зламаною психікою і вірою в те, що у них під шкірою бомба, яка активуєтсья в мить зупинки на перехресті", - зазначає він.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще
Автор спробував пояснити, чому це - саме те порушення, яке зупиняє все місто.

"Уявіть собі будь-яке знайоме вам велике перехрестя. Зі світлофором. І на ньому - затор. Машини - одна за одною. Стоять. І ось зелене світло починає мигати. І змінюється на жовте. Потім на червоне. І що? Автомобілі, які стоять на перехресті тепер вже не автомобілі. А перешкода для тих, кому зараз зелене. І які хочуть їхати. Вони сигналять. Але бібікала, які стоять на перехресті дуже щиро з наївними і повними сліз співпереживання, очима розводять своїми кривими рученятками, - мовляв «ну що я зроблю? я б пропустив. Але отам далі не пускають». І в результаті всі стоять", - резюмує він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Майкл Щур потролив "Голос" Вакарчука: "Рейтинг менший, ніж кл*тор у колібрі".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Також портал Знай.uа писав, що розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.