На Донбасі російські окупанти вчергове начхали на домовленості та атакували не тільки позиції українських героїв, а й цивільне населення. Без жертв не обійшлося – від рук бойовиків загинула жителька Зайцевого.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"На світанку збройні формування Російської Федерації вкотре відкрили вогонь і по населеному пункту Зайцеве. Внаслідок обстрілу з мінометів калібру 82-мм загинула місцева мешканка Бихова Олена Іванівна, 1940-го року народження", - йдеться в повідомлені.

Військові, фото: Міноборони

Водночас, як наголошують військовослужбовці, це було жорстке недотримання домовленостей, а також запевнили, що вони не дозволять нищити Україну:

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Окупанти в черговий раз відкрито проігнорували Мінські домовленості та вкотре підтвердили – вони прийшли на Донбас вбивати, грабувати і руйнувати, а життя цивільного населення для них нічого не варте. Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника".

Скріншот з допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Харківський бронетанковий завод" продемонстрував точність роботи стабілізатора 125-мм гармати танка Т-80БВ і відповів "Львівському бронетанковому заводу" в "пивному челенджі".

Як повідомляв портал Знай.uа, захищають Україну на землі і під водою – вражаючі кадри з тренувань ЗСУ.

Також портал Знай.uа писав, що за оборонним укріпленням ЗСУ ворог вдарив з усією міццю – поранено українського захисника.