В Україні спекотне літо, сезон винограду, динь та кавунів тільки починається. Карантинні обмеження дозволяють громадянам ходити на ринок за покупками, а для того, щоб все було якісно, виробники та фермери вивчають нові особливості.

Так, з'явилася інформація, що українці в 2020 році зможуть знайти в продажу кавуни з QR-кодом, який познайомить покупця з особливостями Херсонського краю, так званої "батьківщини соковитих кавунів". Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліка Instagram "news_kiev".

Публікація news_kiev, скріншот: Instagram

За допомогою наклейок з QR-кодом будь-який українець, який купить кавун, вирощений в Херсонській області, зможе дізнатися про туристичні локації краю й ознайомитися з місцевими пам'ятками. На прес-конференції президент регіональної туристичної організації" Туризм Херсона "повідомив, що херсонські кавуни стануть смугастими послами" регіону. Ось такий він, креатив 2020. Всього кавунів з QR-кодами буде 100 тисяч.", - повідомляють автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Запорізькій області супермаркети вже почали балувати своїх покупців сезонними фруктами і овочами, тільки от ціни поки складно назвати прийнятними. Детальніше про цінову політику в місті Пологи розповідає видання "Районка".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Українські супермаркети вже поступово заповнюються не тільки великою кількістю яблук, але і кавунами, сезон яких, здавалося б, ще не прийшов. Незважаючи на це, люди охоче купують літні ласощі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в смартфоні - коли українці зможуть голосувати онлайн.

Як повідомляв Знай.uа паспорт стане звичайним папірцем – українцям показали наслідки "держави в смартфоні".

Знай.uа писав, запорізькі продавці "труять" покупців нітратними кавунами — ціна "кусається", але попит є.