Український громадський діяч Андрій Пальчевський, який нещодавно заявив про створення своєї політичної партії, висловив точку зору стосовно актуальних проблем в Україні. Пальчевський торкнувся тем миру на Донбасі, референдуму та земельної реформи.

Про це стало відомо завдяки заяві Андрія Пальчевського в ефірі програми "Пульс" на 112 каналі.

Андрій Пальчевський, фото: Facebook

"Ми йдемо до осені. До Зеленського питання. Ви обіцяли мир. Ми просунулися до питання миру? Ми нічого не бачимо, ми чуємо, що готуються якісь ледь не засекречені переговори на цю тему. Я розумію, що всі великі справи не завжди світять за кожному кроці. Але загальний напрям має бути зрозумілим. А для цього потрібно порадитися з народом... Земля, питання. Що на нас чекає з землею? Я вам скажу, якщо ця влада на щось розраховує, вона може бути впевнена, що ситуація з землею буде точно такою наступного року, як в 90-ті роки з індустрією. Коли 15 родин в Україні захопили всю промисловість... у нас 10-15 сімей володіють усією країною. Тепер виникає питання, хто заважав і заважає президенту Зеленському, його зеленій групі людей провести референдум стосовно того, як нам розпорядитися нашою землею. Накоїли справ, проголосували вночі в масках. А буде те, що дрібних господарів знаходитимуть в їх же землі закопаними. Тому що почнеться шалена боротьба за гроші.", - заявив Андрій Пальчевський.

Також варто нагадати нашим читачам, що Пальчевський висловив переконаність у тому, що у наступних місцевих виборах Кличко програє: "Кличко програє, я впевнений. Інше питання кому. Він програє будь-кому, хто вийде у 2 тур. Я думаю на цю посаду запропонують Віктора Ляшка. Ляшка не радикала".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні принципи своєї політсили – "Займемося добробутом і боротьбою з бідністю".

Як повідомляв Знай.uа українська свобода слова в небезпеці – зазначив Пальчевський, хто хоче закрити рота блогерам, сайтам і YouTube.

Знай.uа писав, Пальчевський напророкував українцям тривалі випробування – "Слава богу, ми міцний народ".