Війна на Донбасі триває вже шостий рік. Весь цей час українські герої ризикують своїми життями, щоб захистити мирне небо над Україною, і ліквідувати проросійських терористів, які окупували населені пункти Донецької і Луганської областей. У війні активно використовуються і нові технології. Зокрема, завдяки звичайному дрону вдалося виявити і знищити ворожого коригувальника. Про це повідомляється на сторінці "Повернись Живою" у Facebook.

На Світлодарському напрямку українським військам довгий час докучав ворожий коригувальник. Він направляв ворожі міномети на блокпости українських військових. Спостережна точка була облаштована професійно, і помітити, де саме знаходиться коректувальник, було практично неможливо.
Завдяки квадрокоптеру, ворога вдалося демаскувати.

БПЛА вів спостереження з повітря, поки українські військові підходили до орієнтовною точці знаходження коригувальника. Більше його там немає. Доблесні воїни української армії зробили ще один маленький крок до перемоги, який може врятувати не одну сотню життів бійців ВСУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, дивовижні кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби в районі ООС

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також Знай.uа" писав, розпізнати міни і захиститися від обстрілів армії Путіна ВСУ кинулися на допомогу юним українцям, ці знання рятують життя.